بچه اولته... منم بعد 5 ماه باردارشدن همه آزمایشها نرمال بود.. بعد یه سونو داخلی انجام دادم که روز تخمک گذاریم بود همون روز و تا دوروز بعدش اقدام کردم.... الان باردارم... فقط شبها یه فولیک اسید میخوردم و قرص آهن. فولیک اسید رو حتما باید بخوری
ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متفورمین بخور عالیه من باهاش باردار شدم و رژیم غذایی سالم خوری بگیر
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
بچه اولته... منم بعد 5 ماه باردارشدن همه آزمایشها نرمال بود.. بعد یه سونو داخلی انجام دادم که روز ت ...
سونوی داخلی چطوریه؟
هزینه ش چقدره؟
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
خداروشکر با مصرف ۳ماه قرص ویتاگنوس و پیاده روی باردارشدم...
پیاده روی تاثیرداره؟
دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
ایکجا یه ندنا تاپیک بود در مورد بارداری و همین چیزا خیلی مفید و به درد بخور . نمیدونم واسه کدوم کاربر هست صفه هاش تا از ۶۰۰ به بالا هم رفته. سرچ کن ببین میتونی پیداش کنی
اره خیلی..من بدون دارو فولیکول بالغ نداشتم.اما با پیاده روی فولیکولم ب ۲۴ رسید
خداروشکر😍