2777
2789

هممون تو شهر خودمون

بین همسایه های خودمون

بین خانواده ی خودمون

کسایی هستن که ضعیف ترن 

خیلی خوبه جوری که عزت نفسشونو زیر سوال نبریم در حد توانمون بهشون کمک کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته حال هممون داغونه

شرایط اقتصادی هممون بده

ولی اون چیزی که کمک میکنی حالا چه نقدی باشه چه غیر نقدی

بعدش همچین برکت وارد خونه زندگیت میشه که خودتم باورت نمیشه

من یه مدت پیش به دلم افتاد یه کمکی کردم چ خوشحالم شدم البته اون وسبله ای که بخشیدم مال من نبود مال همسرم بود و ازش درخواست کردم قبول کرد خودشم هدیه گرفته بودش 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

کمک به هم نو دل ادمو شاد میکنه ولی سخت گیر میاد

من خودم الان باردارم ولی هزینه داروهام بالاست

بااین گرونی خدا بخیر کنه

خواهرای عزیز اگه کسی شیرخشک اضافه داره کمکم کنه ممنونم 
هممون تو شهر خودمون بین همسایه های خودمون بین خانواده ی خودمون کسایی هستن که ضعیف ترن  خیلی ...

من مجازی ریاضی تدریس میکنم

اگه کسی میشناسی که توان مالیشو نداره درخواست دوستی بده و بهم معرفیش کن.

تا نهم درس میدم

ده و یازده و دوازده هم حالیمه اما اعتماد به نفس تدریس ندارم ولی اگه سوالی دارن بپرسن احتمالا ج میدم

چند روز پیشم یه آقای معتادی دیدم داشت بستنی میخورد انقدر دلم یووووخت لاغر بود خیلی زیاد با لباس کهنه کلی گریه کردم  شوهرم رفته بود ساندویچ بخره گفت چته گفت دلم براش سوخت رفت براش ساندویچ و نوشابه گرفت انقدر خوشحال شدم از کارش 😢😢

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من یه مدت پیش به دلم افتاد یه کمکی کردم چ خوشحالم شدم البته اون وسبله ای که بخشیدم مال من نبود مال ه ...

دقیقا منم

یه مبلغ خیلی ناچیزی بود

اصلا اون ماه پربرکت ترین ماه بود برام 

اخرین بار کی حال پدر و مادرت رو پرسیدی؟

همینطور حال پدر و مادر همسرت؟

کمک کردن فقط به اطعام فقرا نیست. 

خوشرویی و قضاوت نکردن دیگران بزرگترین کار خوبیه که در حق دیگران میکنیم.

چند روز پیشم یه آقای معتادی دیدم داشت بستنی میخورد انقدر دلم یووووخت لاغر بود خیلی زیاد با لباس کهنه ...

منم خیلی خوشحال شدم از کارتون😍

خیلی خوبه که این فرهنگ جا بیوفته که کمک کنیم به همدیگه 

دقیقا منم یه مبلغ خیلی ناچیزی بود اصلا اون ماه پربرکت ترین ماه بود برام 

اره واقعا برا ماهم همین شد گوشی دادیم  بهش بی استفاده یود

بعد دعا کرد گفت الهی شوهرت ماشین نو بخره و خریدیم 😍😍😍

اره واقعا برا ماهم همین شد گوشی دادیم  بهش بی استفاده یود بعد دعا کرد گفت الهی شوهرت ماشین نو ...

البته چندماه بعدش

اخرین بار کی حال پدر و مادرت رو پرسیدی؟ همینطور حال پدر و مادر همسرت؟ کمک کردن فقط به اطعام فقرا ن ...

اخرین بار امشب با پدرومادرم حرف زدم 

از خانواده خودم دورم ولی هفته ای دو سه مرتبه به خانواده همسرم سر میزنم 

یه وقتاییم همسرم حوصله نداشته بره خونه مادرش به زور بردمش 

مادربزرگ همسرم یه شهر دیگست ولی همسرم بخاطر من که دوست دارم به مادربزرگش سر بزنم هر دوماه یکبار منو میبره در صورتی که قبل ازدواج چند سال یبار میرفت