2777
2789
عنوان

نشونه

65 بازدید | 6 پست

من و عشقم ۲-۳ماه پیش کات کردیم💔ولی خب خیلی دلتنگشم🥺اونروز ف.ال گرفتم گفت خیلی همو دوس دارین و انگار برای هم ساخته شدین، برمیگرده دوباره اوکی میشین

حتی دلیل جداییمونم گفت(درست گفتااا)

دیشب قبل خواب به خدا گفتم که تو خواب یه نشونی بده بدونم که هنوزم دوسم داره دلتنگمه؟

بعد تو خواب دیدم که بیوی تلشو چک میکنم دیدم یه چیزی درمورد دلتنگی گذاشته و انگار از دوریم غمگینه

بنظرتون واقعا یه نشونه بوده؟🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم فالگیر ها که چرت میگن خواب هم که دلیل نمیشه بستگی داره چه موقعی از شب باشه شب قبلش چی خورده ...

اها🥺

اره خودمم میدونم فالگیرا درست و حسابی نیستن ولی همینطوری برا سرگرمی گرفتم بیشتر

😂😂 فک کنم حال الانم درکش برات سخته:)

نه عزيزم سخت نيست،فقط بت چون دلتنگي و بي قرار اين خوابا رو ميبيني مغزت ميخاد جاي خالي رو پر كنه اينجوري…دنبال ادمي ك رفته نرو

اگه ادم تو باشه ده سال ديگم بگذره باز ي جايي بهم برميگرديد:)

تو خنده ي دوري در ياد…🖤
نه عزيزم سخت نيست،فقط بت چون دلتنگي و بي قرار اين خوابا رو ميبيني مغزت ميخاد جاي خالي رو پر كنه اينج ...

اره احتمالا.زیادم خوابشو میبینم.

اخه تقصیر هردوتامون بود برا همین نمیتونم بیخیالش شم😑💔

امیدوارم برگرده:)