2777
2789

تو اقوام و فامیل شوهرم و خود خانواده شوهرم هیچکس از من خوشش نمیاد دیگه من مقصرم یا نه الله اعلم 

ولی تا جایی که یادمه توی این هشت سال با همه خوب بودم و بیشتر از توانم مایه گذاشتم 

تنها به این فکر میکنم شوهرم هیچوقت حمایتم نکرد و پشتیبانم نبود برا این اینقدر همه ازمن سواستفاده میکنن البته در ظاهر همه بهم احترام میزارن ولی خودم می‌دونم هیچکس دوستم نداره

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باهام خوب رفتار میکنن ولی میدونی اون احترامی که می‌خوام نمیذارن یجورایی آدم حسابم نمیکنن فک میکنن من ساده م دست و پا چلفتی م

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
خوب هیچ خانواده شوهری عروس دوست نداره مگه طرف فامیل ازدواج کرده باشه 

من دوتا خواهر شوهر دارم مثل چی میپرستنشون حتی خانواده شوهر خواهر شوهرم هر هفته پدر شوهرم اینا رو دعوت میکنن و همیشه باهاشون در تماسن و احوالشونو میپرسن

من دوتا خواهر شوهر دارم مثل چی میپرستنشون حتی خانواده شوهر خواهر شوهرم هر هفته پدر شوهرم اینا رو دعو ...

انگشت شمار هستن این افراد 

من ک تو کل خانواده و دوست و آشنا کسی سراغ ندارم عروس دوست داشته باشن

البته احترام و ظاهر حفظ میکنن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
انگشت شمار هستن این افراد  من ک تو کل خانواده و دوست و آشنا کسی سراغ ندارم عروس دوست داشته باش ...

ولی توی اقوام شوهرم همه دخترا خوب و خوشبخت هستن 

واقعا 

والا خانواده شوهر من ک رسما میگن عروس کلفت هست جاری من ک طفلک چند ماه به چند ماه میاد ولی برای فرش شستن و کار و ...... صداش میکنن اما من چون میگم فرش به قالیشویی بده و کار میگم در حد نرمال میکنم برام کار نکنین کار نمیکنم شدم بدترین و منفورترین آدم

البته احترام و ظاهر حفظ میکنن اما مشخصه ک میخوان سر به تن من نباشه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر