2777
2789
عنوان

بدنم خسته اس، چی جوری شارژ شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 55 پست
نئشگی😂حسی ک 1 هفته تحملش کردم ببین مریضی تورو از پا درنمیاره اوکی؟ خودتو ب مریضی نزن پاشو کاراتو ا ...

🥺😂 ولی از پا در اومدم 

دلم یه خواب چندساعته مداوم میخواد

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من شدی،که با این تفاوت که من اول دوتا دخترام و همسرم مریض شدند پذیرایی کردم بعد بدن و درد و تب ...

خیلی سخته 

انشالله زودتر سلامتی کاملت رو به دست بیاری و سرحال شی

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
خیلی سخته  انشالله زودتر سلامتی کاملت رو به دست بیاری و سرحال شی

شما هم همینطور عزیز دلم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

امپول نوروبین خارجی اگر بتونی گیر بیاری عالیه بدون نسخه میدن ایرانیش تاثیر نداره نزن الکی خارجیش قشنگ دوپینگ

باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است 
امپول نوروبین خارجی اگر بتونی گیر بیاری عالیه بدون نسخه میدن ایرانیش تاثیر نداره نزن الکی خارجیش قشن ...

ممنون🙏

امپول نوروبيون هفته اي يه بار بزنين ضرر نداره  مولتي ويتامين well woman بخورين روزي ١ دونه خيل ...

ممنون🙏

منم مث تو.

خودم مریض, پریود, پسرم بستری منم سرم دستم بود دیروز😑

الانم نشستم کنار تختش مواظبم تب نکنه

■دیوانه جان ! , تو چه می دانی , کسی که همه چیز را می سپارد به دل , چه رسوایی می شود , حالا هِی نیا , حالا هِی نباش , حالا هِی گوش هایت را بگیر , چشمانت را ببند , و باور نکن که عشق , مرا چه لامذهبی کرده است , که به هیچ صراطی جز تو , مستقیم نمی شود ... ■                                                                                          ■مـن به خودم تمامت را قول داده بودم .گفته بودم سهم من خواهی شد .تو در تمام جاهای خالی زندگیم پر شده بودی .تو تمامت سهم من بود .آنچنان در آینده ام روشن به نظر می آمدی که تمام گذشته را خط زده بودم .تو قول من ، به خودم بودی ...بیا و مرا پیش خودم بد قول نکن …■                                                                                ■یادم نمی کنی و ز یادم نمی روی؛؛یادت بخیر یار فراموشکار من! ■