2777
2789

من امشب حالم خوب نبود با دخترم و همسرم نرفتم بیرون اونا قبل از ۸ رفتن و هنوز نیومدن هروقت صمیمیت بینشون رو میبینم لذت میبرم هیچ روزی نمیشه که هم رو بغل نکنن اما من هیچ روزی نبود که از ‌‌‌پدرم کتک نخورم 

بخاطر همین هم با همسرم که از خودم ۱۵ سال بزرگ‌تر بود ازدواج کردم اما هنوز هم بعد از این همه سال خانواده‌ام باعث عذابم هستن هروقت زنگ میزنن‌ یا یه دردسر جدید درست کردن یا پول میخوان

خانواده شوهرم هم مدام بخاطر شرایط خانواده‌ام و اینکه تحصیلاتم پایین تر از همسرم هست بهم تیکه میندازن

البته تا قبل از بارداری دوومم تیکه نازایی ثانویه هم بود 

همسرم سالهاست مجبوره در مورد سن و تحصیلات من به دوست‌هاییش که باهم رفت و‌ آمد می‌کنیم دروغ بگه چون همسر بیشتر دوستاش پزشک یا دندان پزشک هستن و من هرجمله حرفی که میخوام در برابرشون بزنم باید قبلش کلی فکر کنم 

قبل از انصراف از دانشگاه هم روم نمیشد به دوستام بگم‌ متاهلم ‌و بچه‌دارم بخاطر همین دوستیم رو ادامه ندادم

حتی سال ۹۱ با چندتا از کاربرهای اینجا قرار گذاشتیم هم رو ببینیم اما من نرفتم کلاً بخاطر گذشته‌ام از همه فراری هستم

دلم می‌خواد در زندگیم کسی به غیر از همسر ‌و دخترم ‌ نباشه که البته‌ اون دوتا هم همیشه سرشون شلوغه

و من امیدم به فرزند دومم هست و بیتابم که زودتر در آغوش بگیرمش 

کسی هست که مثل من‌ از زندگی خسته باشه؟

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشما چجوریه 

چرا برای شما وقت نمیزارن 

شما درگیر ی بیماری روحی هستین بنظرم

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )

تاپیکاتو‌دیدم

خداروشکر کن سالمی 

زندگیتو‌بکن زهر نکن به خودت

۱۱ ساله نمیدونم سلامتی چیه

هر روز با ترس خیانت شوهرم تن و بدنم میلرزه

حق هم داره من به چه دردش میخورم آخه

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خودت و دخترت چند سالتونه؟

منم از خانواده زخم خوردم مادرم دلمو تیکه کرده خیلی بده دختر از خانوادش رونده بشه 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

عزیزم تو حتما چیزی داشتی که باعث شده همسرت شما رو انتخاب کنه به خودت افتخار کن تحصیلات نشون دهنده ی فهم و شعور یا باکلاسی نیست 🌻

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

خداروشکر کن که همسر خوبی داره

خدارو شکر کن که فرزند سالم و صالح داری

خدارو شکر کن که رابطه پدر و دختر خوبه

باهاشون باش و خودتو سر گرم کن اصلا خودتو دور نگیر خودتو دست کم نگیر اعتماد ب نفستو ببر بالا و اجازه نده کسی نحقیرت کنه

چیزی ک‌من ازت فهمیدم ی زندگی خوب و ایده آله با سری مشکلاتی که خیلی ها دارن اما تو داری ب خودت و اطرافیان اجازه میدی این مشکلات رو بیشتر کنن و اذیتت کنن

بنظرم همه چیز این قصه دست خودته

میتونی بهترین رو رقم بزنی 

میتونی هم بدترین رو 

فقط دست خودته

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

همیشه خودت باش وبه اون چیزی که هستی افتخار کن. تو مادر تو تا فرزنددسته گل و سالم هستی و یه زن خانه دار که برای خانوادش ارامش می آفرینه، پس جایی برای کسر شان وجود نداره. یه زن پاک  نجیب که مامن آسایش و آرامش همسرشه. همه اینا مایه ی افتخاره نه شغل و تحصیلات و مال و گذشته و....

هرچیزی هستی با افتخار بیانش کن

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

خیلی زجره 

گذشته همش با آدم میاد راه فرار نیست

من خودم خیلی فعالم خیلی دوس دارم با همه آشنا بشم

ولی وقتی مشتاق میشن باهام صمیمی بشن و ازم سوال میپرسن باز از پیدا کردن دوست و رفت و آمد پشیمون میشم 😭

خیلی چیزا هست که نمیخوام بگم و فقط یه دوست صمیمی دارم که نیاز نیست همش فکر کنم که چی جواب بدم چون اونم بیشتر از چیزی که خودم تعریف میکنم نمیپرسه

تاپیکاتو‌دیدم خداروشکر کن سالمی  زندگیتو‌بکن زهر نکن به خودت ۱۱ ساله نمیدونم سلامتی چیه هر ...

امیدوارم به روزهای قشنگ زندگیت برسی

منم سال‌های زیادی درگیر رویان ‌‌و صارم و‌ این بدبختی‌ها بودم‌ 

و واقعا‌ فشار روحی هم کم از فشار جسمی نیست 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

احساس میکنم خودتو حتی از همسر و دخترت هم جدا میبینی ، چرا واقعا ؟ مگه به مدرکه خیلیا پزشکن 

اما هنآز نوع رفتار و زندگی بلد نیستن اگه از لحاظ علمی احساس کمبود میکنی کتابای مختلف بخون باور کن وقتی اطلاعات عمومی تو ببری بالا از خیلی از کسایی که دکترا دارن هم بیشتر میدونی شوهر خالم دیپلم بیشتر نگرفته اما همیشه تو بحثا اطلاعاتش خیلی بالاست تو هر زمینه ای

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
خیلی زجره  گذشته همش با آدم میاد راه فرار نیست من خودم خیلی فعالم خیلی دوس دارم با همه آشنا ب ...

منم همین هستم

اول راحت آشنا میشم اما بعد نمیتونم به سؤال‌هاشون جواب بدم