2777
2789
دوست عزیز چرا اطلاعات غلط میدی اصلنم اینطور نیس شاید از صدتا دویست تا سوال یکی دوتاش غلط باشه ببین س ...

من  بسته اش رو نخریدم اونایی ک خودت تست میزنی صحیح وغلط رو نشون میده همونا رو نصفش غلط بود

دیگه نمیدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اما من پارسال خریدم پی دفشو داشتم تا چند وقت پیش پاک شد از تو گوشیم میتونم بگم خیلی بدردم خورد خ ...

اره میگن هر سال آپدیت میشن سوالها ولی من از یکی شنیدم میگفت سوالات توی نت هم مثل همونه 

من  بسته اش رو نخریدم اونایی ک خودت تست میزنی صحیح وغلط رو نشون میده همونا رو نصفش غلط بود دیگ ...

من با همونا بدون غلط بار اول قبول شدم امیخام بگم دقیقا همونا اومده بود هیچ سوال غیر اشنایی نبود تو برگه من پنج دقیقه طول کشید همه سوالارو جواب دادم شایدم کمتر

ممنون عزیزم ینی میگی کتابم بخونم کامل؟🤕

ببین میگم اول برو سوالارو یه نگاه بنداز سوالایه تکراری خیلی تو پی دی افه هست قشنگ میفهمی کدوم قسمت کتابو باید بخونی بازم هر جور خودت میدونی مثلا از سرعت در روز و شب در ازاد راه و بزرگزاه درون شهر بیرون شهر تونل خطوط مقطع ممتد نمیدونم تابلوها قسمت رنگ ها یه صفحس گفته رنگ سبز زرد قهوه ایی واسه چیه قسمت فنی ماشین از این خیلی اومده بود