2777
2789
عنوان

خواهرم...

450 بازدید | 46 پست

شماها رابطتون با خواهرتون چجوریه؟؟

خواهرم یه روز رفتارش خیلی خوووبه یروزی دیگ یجوری برخورد میکنه پشیمون‌میشم چرا اومدم خونه بابام

من باردارم‌روزایی ک شیفت صب کارم ظهرش میام خونه بابام،مثلا دیروز بعد کار اومدم خواهرم خیلی خوب‌بود رفتارش ولی امشب بابام با شوهرم‌کار داشت اومدیم ،من با حس دیروزی‌باخنده ب خواهرم گفت سلااام یهو با یه لحنی گف شما اینجا‌چیکار میکنین خنده رو دهنم موند خیلی ناراحت شدم 

یا بعضی وقتا ک میام به شوخی و‌خنده ب داداشم میگه باز این امد خونه ما و باهم میخندن،

یا مثلا خوشش نمیاد وقتی شوهرم میاد اینجا، همش تو قیافه اس بااینکه شوهرم خیلی خوبه همه خانواده دوسش دارن اونم خانوادمو دوس داره تاحالا نه بی احترامی کرده نه بد حرف زده همیشه در اختیار خانواده ام بوده کاراشون کرده،،  ولی خواهرم تا شوهرم میاد میره تو اتاق اصن درنمیاد حتی یه سلام‌ بزور میده نمیدونم مشکلش چیه از روز اول همینجوری بود   اصن احترام شوهرمو‌نمیکنه خیلی دلم میشکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا رابطه ندارم باهاشون

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

خواهرم تا وقتی مجرد بود خیلی دعوا داشتیم ولی الان متاهل شده به شدت خوب شده اخلاقش ۱۸۰ درجه فرق کرد

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...