2777
2789
ایندفعه ابریزش بینیم زیادبودولی نمیدونم باردارم یانه قبلیه هم ابریزش داشتم و کسالت

دیروز ابریزش بینی داشتم امروز همونم نداشتم ولی بدن درد داشتم ک استا خوردم خدا کنه ویروسی چیزی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اقدام نکردی ک حامله نیستی 

جلوگیریم طبیعی بود احتمالش هست

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
علاعم دیگه ای هم داری ب جز سرماخوردگی

اره چندروزه دلدردپریودی دارم باتکرر ادرار حالاشایدم حامله نباشم فرداموعده پریودمه بایددید چه میشود

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....  
بدن درد هم داشتی

فکرمیکردم کرونا گرفتم اینقدر شدید بود دقیقا دوستم هم همین علائم داشت بهش گفتم بارداری گفت نه سرماخوردم چه ربطی داره بعدشم ما جلوگیری داریم ده روز بعدش رفت دکتر سونو بده گفته بود خانم بارداری

خواهر من دو تا بارداریش علائم سرماخوردگی داشت، ۳ تا دکتر هم رفت هی دارو خورد آخر متوجه شد باردار&nbs ...

ببخشید خواهر شما بچه هاش سالم بودن؟من به تازگی فهمیدم باردارم و خبر نداشتم و قرص سرماخوردگی خوردم

ببخشید خواهر شما بچه هاش سالم بودن؟من به تازگی فهمیدم باردارم و خبر نداشتم و قرص سرماخوردگی خوردم

بله عزیزم سالم سالم،خیلی استرس نداشته باش،من ۲ ماه که باردار بودم آنفولانزا گرفتم،تا سرم و آمپول و قرص خوردم البته دکتر داد،بچم هم هیچ مشکلی نداشت

خانوما منم ۴روز تاخیر دارم علائم سرماخوردگی دارم گلو بدن درد و گهگاهی سرفه البته حالت تهوع صبح دارم در حد یه دل بهم خوردن نه استفراغ تخمدانهامم درد میکنه مخصوصا چپ تکرر ادرارم دارم  بی بی نزدم انقد منفی شده ترسیدم بنظرتون میشه باردار باشم؟🫤