از همیشه تا ابد شازده کوچولو ۹ ساله م بود که خوندم و الانم عاشقشم
با اینکه بالای ۵۰۰ تا کتاب دارم و خوندم🤷🏻♀️
کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒 با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻 https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه 👰🏻♀️من کت شلوارم 🤵 من اگه برم توی تاپیکی و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد بگیریم من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم اگه ببینم بحث باهاتون بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه
اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه 👰🏻♀️من کت شلوارم 🤵 من اگه برم توی تاپیکی و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد بگیریم من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم اگه ببینم بحث باهاتون بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه