2777
2789

از همیشه تا ابد شازده کوچولو ۹ ساله م بود که خوندم و الانم عاشقشم

با اینکه بالای ۵۰۰ تا کتاب دارم و خوندم🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

تاپیکامو بخون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همیشه تا ابد شازده کوچولو ۹ ساله م بود که خوندم و الانم عاشقشم با اینکه بالای ۵۰۰ تا کتاب دارم و ...

برو تاپیک اخرم توام

فک کنم اشتباه منشنت کردم😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مهر طلبی 

نیمه تاریک وجود 

زنان زیرک 

رهایی از وسواس ( الان دارم میخونم)

بر ریل های برزخ 

سنگ فرش هر خیابان از طلاست 

ترس را احساس کن اما کار را انجام بده 

خودت باش دختر 

قاتل روباه است 

تخت خوابت را مرتب کن 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    
چشم

😘

چه کتاب های زیبایییی متشکرم

امید وارم بخونین لذت ببرین 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    
افرین چه تاپیک خوبی  مُردم انقد تاپیکای چرت خوندم 😬😁

قربونت عزیزم

تاپیکای کتاب زیاد گذاشتم با عکساش خواستی بخون

اره الان اونجا بودم کیف کردم از انرژیت باعث انگیزم شدی  هروقت تاپیک کتاب زدی خبرم کن عزیزم

خوشحالم برات مفید بوده گلم

چشم درخواست دوستی بده یا یه کامنت بزاز ک اسمت یادم بمونه گلم