2777
2789
عنوان

طلاق با وکالت کیا گرفتن لطفا بیاین

809 بازدید | 21 پست

سلام من نامه مشاورمو گرفتم الان میخام دادخواست طلاق بدم وکالت طلاق دارم چقدر طول میکشه حکم طلاق بدن ...

شهرستان اقدام کنم بهتره یا مشهد؟

برامن دوماهه تمومشد

ولی خب خودش نمیدونست وکالت طلاق دادع😐😐😐

لابلای برگهای حق طلاق واینا وکیلم یواشکی ازطرف من ازش وکالت طلاق گرفت وتاوقتی طلاق تموم شدنمیدونست بعدش بهش گفتم🤣🤣🤣عکس شناسنامه مهرخوردموفرستادم براش وووو بای بای مارفتیم🧛‍♀️

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن دوماهه تمومشد ولی خب خودش نمیدونست وکالت طلاق دادع😐😐😐 لابلای برگهای حق طلاق واینا وکیلم ی ...

نمیشه ک باید بری دفتر اسناد انگشت نگاری کنن برا حق طلاق دادن

نمیشه ک باید بری دفتر اسناد انگشت نگاری کنن برا حق طلاق دادن

اره عزیزن تودفترخونه امصاهارو داد ولی حق طلاق و تعهذنامه براکتک زدن واینابود همشونخوند فقط ازلجش امضاکرد

اره عزیزن تودفترخونه امصاهارو داد ولی حق طلاق و تعهذنامه براکتک زدن واینابود همشونخوند فقط ازلجش امض ...

خوب بعد ازینکه حق طلاق گرفتین وکیل کارا طلاقو کرد؟توشهر بزرگ بودین یاشهرستان

۱۰میلیون سال۹۶ گرفت و ۷درصد ازمهریم کلا۱۷میلیون مهریم ۷۰میلیون‌گرفنم نقد بقیش وبخشیدم

ایبابا سال۹۷گرفتین  من الان میخام بگیرم چون میگن الان طولانی شده میترسم طولبکشه

خوب بعد ازینکه حق طلاق گرفتین وکیل کارا طلاقو کرد؟توشهر بزرگ بودین یاشهرستان

اره وکیل کارامومیکرد ولی همه‌جامیگفت ک وکیل اونه نمیگف وکیل منه

وکیلم جای اون امضامیرد

من جای خودم 

مذحله اخر رفتیم مهظر

خطبه طلاق خونده شد و امضازدیم عقدنامه روگرفتن طلاقنامه دادن بهم و اومدم خونه فرداش پیام داد نازنکن برگرد😐😐😐😐😐عکس وفرستادم گفتم بابام یادم داده باغریبهاحرف نزنم🤣🤣🤣🤣💃💃💃💃

اره وکیل کارامومیکرد ولی همه‌جامیگفت ک وکیل اونه نمیگف وکیل منه وکیلم جای اون امضامیرد من جای خودم ...

خوشبحالت ..خوب دوباره ازدواج کردی؟ من بدون وکیل دارم کارام میکنم چقد طول میکشه