2777
2789
عنوان

دروغ خیانت فقر

596 بازدید | 18 پست

سلام، من چند روزی هست متوجه شدم شوهرم به من خیانت میکرده واز بیخبری واعتماد من سواستفاده کرده. من تو گوشیش دیدم که چقد پیام های عاشقانه به اون خانم داده بودند، این درحالی بود که یکبار با من اینجوری صحبت نمیکرد. واصلا خونه نمیومد. چندبار به خاطر اون خانم رفت شهرستان البته مطمئن نیستم ولی به بهانه های مختلف والکی رفته که من احتمال میدم رفته دیدن اون خانمه، اون خانم مطلقه هستش وبا مادرش زندگی میکنه،وقتی من این موضوع را فهمیدم شوهرم اعتراف کرد که قرص مصرف میکنه چن ساله. ینی من الان فهمیدم هم خیانت میکرده همم معتاده. اینکه تا الان موندم وخیلی اذیت میشم بخاطر بچمه، 

تعداد رای : 39
نظرسنجی
طلاق بگیرم
27
69%
اعتماد کنم وصبر کنم وزندگیمو بسازم
12
30%

درک میکنم منم ۱ماه فهمیدم داره بهم خیانت میکنه ولی چون خیلی اصرار و التماس کرد که یه فرصت یک ساله بهش بدم که خودشو ثابت کنه  قبول کردم به قول شما فقط بخاطره بچه ها  بنظرم اگه شوهرت واقعا پشیمونه فرصت بده و کمکش کن راستش خیلیا بهم گفتن مرد متعهد خیلب کم شده جدا شی هم باید تنها بمونی یا اینکه همین روند تکرار شه برات 

درک میکنم منم ۱ماه فهمیدم داره بهم خیانت میکنه ولی چون خیلی اصرار و التماس کرد که یه فرصت یک ساله به ...

تونستی کنار بیای؟ من اصلا از فکر وذهنم نمیره، هرجا میرم هرچی میبینم هرکار میکنم از یادم یک ثانیه نمیره. من خیلی تو زندگی اذیت شدم، حقم این نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم فضای جامعه رودارم میبینم اگرباجداشدن از این آقاقصدازدواج مجددروداری میخام بگم خیلی شانسی هست که واقعایه موردصادق وهمراه روپیداکنی ولی اگراحساست اینه که نمیتونی تحملش کنی یابهش فرصت بدی من میگم فرصت بهش بده باصراحت وآرامش باهاش حرف بزن شایددرست شدحداقل بعدهابه خودت نمیگی کاش بهش فرصت داده بودم 

تونستی کنار بیای؟ من اصلا از فکر وذهنم نمیره، هرجا میرم هرچی میبینم هرکار میکنم از یادم یک ثانیه نمی ...

منم خیلی اذیت شدم خیلی محدود بودم فکر کن من یکم موهام بیرون میومد فحش و تهمت که تو فلانی بعد خودش با زن هرزه لاس میزد قشنگ خدا رسواش کرد دهنش بسته شده  منم تا هفته قبل شب و روز گریه جیغ دعوا بود یه ساعت اروم میشدم بعد دوباره دیوونه میشدم دیدم واقعا ارزش نداره بخاطره گند کاری دونفر از خدا بیخبر من روح و جسممو عذاب بدم دیگه سعی میکنم بهش فکر نکنم یادم میاد فکرمو عوض میکنم خودمو سرگرم کارام میکنم ولی هرشب بچه ها میخوابن میرم رو حیاط به اسمون خیره میشم با خدا حرف میزنم گریه میکنم و اروم میشم مطمئنم خدا جوابشونو میده شما هم خودتو با بچه و نماز و خدا سرگرم کن البته اگه میدونی امیدی به شوهرت هست

امروزتورستوران یه مردوزن بغل دستمون نشسته بودن تونیم ساعت چندنفربه مرده زنگ زدن هرکدومویه جورپیچوند وبه هرکدوم یه جوردروغ گفت که فلان جایم بااقای فلانی  مهندس بهمانی  😒حالاهمینابرای زن وبچه ی خودشون یه نون خشک هم بزورمیدن وتوخونه یکسره عصبی وبداخلاقن وخرج وتفریحشون واسه زنای خرابه😤