2777
2789
عنوان

دایی همسرم دوقلو بچه دار شده بعد مادرشوهرم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 58 پست
حرداد عروسی پسرعمومم ۱۵۰ گذاشتیم😑

اوضاع مالیتون اگه خوبه که خدایی خییییلی کم دادین.من چند روز پبش رفتم دکتر اما چون بچه کوچیک داشتم و میخواستم زودتر کارم راه بیفته منشی ازم هدیه خواست ۲۰۰ تومن رو بخدا با خجالت بهش دادم چون الان واقعا پول بی ارزش شده و زیر ۵۰۰ اصلا به حساب نمیاد.یه زمانی ۵۰ تومن واسه خودش کادویه شاخی بود اما الان پول یه آدامسه دیگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اوضاع مالیتون اگه خوبه که خدایی خییییلی کم دادین.من چند روز پبش رفتم دکتر اما چون بچه کوچیک داشتم و ...

اخه ما مستاجریم با یه حقوق کارمندی و کلی قسط

اونا کار ازادن و پول پارو میکنن ماشیناشون در حد لکسوس و پورش و...

ما ۵۰۰ هم میذاشتیم براشون فرق نداشت

تیکر دفاعمه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوضاع مالیتون اگه خوبه که خدایی خییییلی کم دادین.من چند روز پبش رفتم دکتر اما چون بچه کوچیک داشتم و ...

شما داشتی به قوای زیرمیزی دادی.. من رفتم دکتر زنان. خانمی باردار بود و ماه پنجمش بود. دکتر گفت چرا غربالگری نرفتی گفت چون پولش ۸۰۰ تومن میشد نداشتم. 

گفت خطرناکه سن بالا و مشکل ژنتیکی دارین برو سلفری.. پرسید هزینه ش رو. دکتر گفت حدود پنج میلیون. گفت ندارم. 

همه در یک سطح نیستن. 

یه خانم دیگه بود می‌گفت تازه باردارم. شوهرم روزی پنجاه هزار می‌ذاره کنار تا برای روز زایمان پول بیمارستان جور بشه... 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اخه ما مستاجریم با یه حقوق کارمندی و کلی قسط اونا کار ازادن و پول پارو میکنن ماشیناشون در حد لکسوس ...

من اصلا درک نمیکنم فامیل شوهرمو..  یکی دقیقا پوزش سوار داریم.. اونوقت بقیه خونواده زندگی معمولی دارن.  وقتی مراسمی دارن همه خودشونو پاره میکنن کادو گرون ببرن. میگن زشته کم ببریم. خب اونا پولدارن.ما که نیستیم!!! درکش برام سخته. یکی که درآمد کم داره باید کادوش با وضع مالی اونا برابری کنه..  خودش هم گشنگی بکشه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شما داشتی به قوای زیرمیزی دادی.. من رفتم دکتر زنان. خانمی باردار بود و ماه پنجمش بود. دکتر گفت چرا غ ...

خداروشکر اوضاعمون بد نیست اما خب اگه نداشته باشی هم خدایی تو زمونه الان ۵۰ تومن خییییلی کمه.یا مثلا ۱۰۰ تومن ارزش نداره اسی بخاطرش با همسرش بحث کنه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه ما مستاجریم با یه حقوق کارمندی و کلی قسط اونا کار ازادن و پول پارو میکنن ماشیناشون در حد لکسوس ...

نمیدونم بخدا.شایدم نظر شما درسته اما در کل من روم نمیشه جایی کادو کم بدم حتی اگه نداشته باشم.مثلا دو سال پیش واسه تولد دختر همسایمون که زیاد هم باهاشون رفت و آمد نداریم فقط هم پسرم رفت ۲۰ دادم برد و خواهرام میگفتن خییییلی خرم'اما در کل از نظرم کادو باید یکم چشم گیر باشه.

ولی واقعا هیچی نمای خود پول رو نداره. به نظر من کادو باید یا طلا باشه یا پول،چیز دیگه ارزشش مشخص نیس ...

من واسه پسرعمو م  ک خیلیم عزیز بود یه لوسیون جانسون بردم ازاین بزرگا منتها اصل

خیلی شیک و باکلاس بود

اها یه جعبه پر از جغجغه هم بردم

کلا ما برا بچه و نوزاد پول نمیدیم

خدایا باور ڪن ما اونقدرے ڪه آرزو داریم وقت نداریما..بجنب قربونت برم :)
اره دیگ حتما شما رو دارید دیگ

ما همه اطرافیان۲۰۰برده زودن پرسیدیم ماهم۲۰۰بردیم ولی ازاین گذشته شاید یکی واقعانداشته باشه بایدچیکارکنه؟ با این لحنی ک شماگفتی

یا رب نظر توبر نگردد
ما همه اطرافیان۲۰۰برده زودن پرسیدیم ماهم۲۰۰بردیم ولی ازاین گذشته شاید یکی واقعانداشته باشه بایدچیکار ...

200تومن دیگ چیزی نیس که کسی نداشته باشه من با اطرافیان کاری ندارم اون کاری که به نظرم درسته رو انجام میدم شاید ی نفر خواست 50 بده 

سلام  سرگروه جان تسلیمم  چشم از امروز

عجبببب باید همتونو تک ب تک از تاپیکا پیداتون کنم بیایید سر رژیم😐😐😂😂😂

منتظرتم نیایی ایندفعه با چاقو میام پیشت😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
عجبببب باید همتونو تک ب تک از تاپیکا پیداتون کنم بیایید سر رژیم😐😐😂😂😂 منتظرتم نیایی ایندفعه با ...

اومدم عشقم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر