2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده تو گوشی پسرم چیزی رو که نباید میدیدم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 28198 بازدید | 220 پست

دوست عزیز متوجهم که این قضیه با تمام عادی بودنش چقدر هضمش برای شما سخته. اما بیاید خودمون گول نزنیم تو این دوره زمونه همه بچها از ابتدایی خواسته یا ناخواسته متوجه میشن که البته عادیم هست هر چقدر زودتر بفهمه زودترم براش عادی سازی میشه. اصلا خودتون سرزنش نکنید . مطمئن باشید این اتفاق از کنترل شما خارجه.بنظرم اگر غیر این بود باید تعجب میکردید. الان هم به همسرتون بگید که باهاش صحبت کنه. ولی شما اصلا به رو نیارید که میدونید.بزارید فکر کنه یه بحث مردونه بین خودش و پدرشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز جان اگر خودتون از نظر جنسی هم بهش آموزش میدادین و سوالاشو جواب میدادین لازم نبود از دوستاش بشنو ...

آیا اگه خودشون آموزش میدادن که آموزشش برای پدر ومادر خودش خجالت آوره وباعث میشه بچه تو روی پدر ومادر سوالایی بپرسه که نشه جواب داد . اون بچه نمیرفت پ ورن ببینه ؟ چه چیزی تضمین میکنه اگه مادر وپدر بهش آموزش بدن جلو پ ورن دیدنشو میگیرن؟

به پسرت بگو مسائل جنسی اگه در جهت درست استفاده کنی  متضمن  بقا نسل حفظ ارامش بشر اما اگه راه غلط بری هم خودت اسیب میبینی هم به بقیه اسیب میزنی این چیزی که میتونه انسان تبدیل کنه به یه موجود کثیف و یا برعکسش حالا خود دانی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نگران نباش رشتش تجربی باشه بره سال یازدهم تو زیستش یاد میگیرفت بالاخره

دونستن با فیلم دیدن خیلی فرق داره تو فیلم ها روابطی نشون میدن که غیر واقعی بعضی هاش کاملا غیر اخلاق روابط باید تو چهارچوب اخلاق باشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
شوهرم میگه ما یه دوستی داشتیم مامانش خیلی روش حساس بود همه ی کارای ممنوعه رو هم همون یادمون میداد😐

عزیزم حالا نمیدونم منظورت از حساس بودن چیه یا میخوای بگی منم اینجوریم ولی یه مادر حق داره که نگران بچه ش باشه

خداروشکر الان یه سال شایدم بیشتر از این تاپیکی که زدم میگذره و دیگه هیچی از پسرم ندیدم مطمئنم که دیدن اون فیلما هم برای اولین بار و از رو کنجکاوی بود