2777
2789

مگه اونا خدا ندارن ؟ یا خدا ب فکر صلاح و مصلحت اونا نیست؟؟؟ 

من دیگه نمیتونم خودمو با این جمله صلاح نیست قانع کنم یبار نیس دوبار نیس ۳ بار نیس نه ک هیچی ب صلاحم نباشه ..... پس من سرمو بزارم زمین بمیرم دیگه البته اگه مردنم ب صلاح باشه چون حتما دم مردنمم خدا میگه ب صلاح نیس برگرد بیشتر عذاب بکش

❤💙💚

عزیزم خب هر ادمی با یکی اخلاقش جور میاد . خدا یه چیزایی میبینه ک ما نمیبینیم . مثلا منو همسرم ب زور باهم ازدواج کردیم کتک خوردم نشستم سر عقد انقد التماس خدا کردم چون نمیخواستم اما خدا گوش نداد . الان بعد هفت سال میفهمم انقد مکمل همیم همو درک میکنیم . مامانم میگ هیشکی دیگ نمیتونست تورو اینجوری تحمل کنه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا خرافاته قدیما ساختن برای اینکه اگه کسی ناکام شد از نظر روانی آسیب نبینه. هیچ اساس درستی ندارن. اگه صلاح و مصلحت در کاره پس چرا این همه ازدواج غلط اتفاق میفته و طلاق پیش میاد. آیا ازدواجه مصلحت بود یا طلاقه؟ آدم خردمند این حرفا رو باور نمی کنه. چون راحت رد میشن. من یه خواستگار داشتم دوستش داشتم و نشد با یکی دیگه ازدواج کردم اطرافیان استخاره گرفتن عالی شد. ازدواج کردم سالها تو جهنم بودم تا به هزار بدبختی جدا شدم. 

لطفا این افکار تیره و تار رو از خودت دور کن چون همش اتفاقات بد پشت هم تجربه کردی این طور افکارت تیره شده عزیزم،اما اینو بدون شاید از خودته این تجربه های بد،شاید یه جای کار تو اشتباهه اما داری به خدا خرده میگیری،نمیخوام اذیتت کنم و آزردت کنم فقط وظیفه خودم میدونم کمکت کنم.ببین خودت جایی از زندگیت در حق خودت یا بقیه یا خدا یه وقت ناخواسته حتی اشتباه نکردی؟سعی کن حدالامکان برای نزدیکتر شدن به خدا روند زندگیت رو به خیر ببری سعی در جبران اشتباهاتت داشته باشی و رابطت با خدا بر پایه احساسات خوب باشه،اینو کسی بهت میگه که همین الان دل خودش گرفته و نیاز به کمک خدا داره و تو شرایط خوبی نیست،در عین حال هزار بار وقتی برای خدا مایه گذشته و به کمکش ایمان و امید داشته معجزه رو حتی به دست خدا حس کرده،تاپیک دوتا مونده به آخرمو حتما بخون تا بدونی که داستان لزوما مصلحت نیست که دعا مستجاب نمیشه،موضوع ایمان و امید به قدرت و رحمت خداست،گاهی ما میخوایم از خدا ولی تو دلمون امیدی به یاری خدا نداریم و مشکل اینه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
عزیزم خب هر ادمی با یکی اخلاقش جور میاد . خدا یه چیزایی میبینه ک ما نمیبینیم . مثلا منو همسرم ب زور ...

بخدا اینجور پیاما رو که میبینم فقط از ته دلم میخوام که خدا همیشه حفظ کنه این روابط رو،البته یادت باشه قدر خوبیهای همسرت رو بدونی عزیزم،الهی جفتتون راضی و شاد باشید تو زندگیتون💓🌷

میشه برای زندگیم دعا کنی؟😢والا خدا ما رو هم خودش سر راه هم قرار داد اونجور پیچیده... کلی هم سختی کشیدیم،حالا چرا باید رابطم نابود بشه و یا کلا از دست بره؟

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
بخدا اینجور پیاما رو که میبینم فقط از ته دلم میخوام که خدا همیشه حفظ کنه این روابط رو،البته یادت باش ...

عزیزم حتما حکمتی توش بوده. منم با یکی دیگ نامزد بودیم دو سال . ( عقد نبودیم) بابام بهم زد چون اسم منو پسر عموم روهم بود انقد گریه کردم خودکشی کردم التماس کردم اونو میخاستم . اما نشد الان میفهمم خیر در این بوده که اینجوری شه اون موقع درک نمی‌کردم. امیدورام یه روزی خیلی زیاد خوشبخت شی و بفهمی اون زمان حکمت بودع که اونجوری شه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

عزیزم حتما حکمتی توش بوده. منم با یکی دیگ نامزد بودیم دو سال . ( عقد نبودیم) بابام بهم زد چون اسم من ...

مرسی عزیزدلم امیدوارم خیر به زندگی هممون سرازیر بشه.خیر ببینی

عزیزم حتما حکمتی توش بوده. منم با یکی دیگ نامزد بودیم دو سال . ( عقد نبودیم) بابام بهم زد چون اسم من ...

یعنی صیغه موقت خونده بودید یا فقط شیرینی خورده بودید اصطلاحا

یعنی صیغه موقت خونده بودید یا فقط شیرینی خورده بودید اصطلاحا

نه صیغه نخوندیم بابام از اولشم زیاد راضی نبود اگه دوس داشتی داستان زندگیمو بخون