2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون ابروهای من خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من آبرو هام کم پشت بود و رفتم فیبروز کردم و بعد از چند سال یکم کم رنگ می شه باید دوباره تمدید کنید به نظرم خوبه چون مثل ابروی طبیعی جلبه می کنه ولی  اگه پوستت چربه به نظرم نکن چون خیلی کم رنگ می شه 

ب نظر من تتو خییییییلی بده وای یعنی هر خانم بالای ۳۵،۳۶ سالی ک تو ایران هست اکثراااا ابروهاشون تتوعه و اصن ابرو غیر طبیعی میشه  و انگار آدم ۵۰ سالشه 😭خیلی بده ب نظر من 

باز فیبروز اوکی تره اما اونم ی کوچولو معلوم میشه

ب نظرم اگه ابروهات کم پشته دوست داری پرپشت تر باشه تحقیق کن حالا یا من نمیدونم اگه دکتری هست واسه پیشنهاد این چیزا بپرس ازشون چون ی سری اگه اشتباه نکنم روغن و سرما هس ک ابرورو پرپشت میکنه یا قرص

بگیرشون و استفاده کن چون طبیعی خییییییییلی قشنگ تره اصن نمیشه مقایسه کرد🤤💀💗

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

هیچی نمیخواد فقط ژل ابرو بزن قشنگ ابروهاتو بده بالا الان بدحالته فقط

باشه مرسی..ژل ابرو تا حالا نداشتم.میرم میخرم..من در زمینه لوازم ارایش و ارایش و اینا خیلی ناواردم😁...مرسی یادم دادی