2777
2789
عنوان

افراد بااصالت تشریف بیارید

902 بازدید | 44 پست

خانمایی که میدونن اصیل هستن چه آداب و رسومی دارید

چه عادت هایی دارید

چی باعث شده که خانوادتون اصیل شناخته بشن

اینکه میگم خانواده چون اول باید خانواده اصیل بوده باشن تا این به صورت موروثی شامل بچه ها هم بشه

لطفا بیاییم بیان کنیم تا همه بتونیم استفاده کنیم

میدونید جامعه ما دارن قربانی نداشتن فرهنگ و اصالت برخی افراد میشه وقتی اصالت و فرهنگ باشه قطعا خیلی از کارها مثل اعتیاد تجاوز کلاهبرداری خیانت و و و. چیزهایی که به ذهنم نمیریه اما روزانه درگیرش هستیم اتفاق نمیفته ان شالله

همینو کم داشتیم😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بختیاریم

غیرتی بودنمون

مهمان نوازیمون

خوش برخورد و مهربون 

همه پشت همن

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

نداشتن فرهنگ غربی ها.. خیلی از رفتارهای خانوادمون سنتی هستن..

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

اینجا‌ما به‌عنوان‌اصیل ترین‌خانواده شناخته شده‌ایم

کار خاصی هم‌انجام نمیدیم‌فقط سرمون‌تو زندگی خودمونه

تمام تلاشمون‌اینه کاری نکنیم آبروی خانوادمون‌خدشه‌دار بشه

نمیدونم‌واقعا چی باید بگم ک مفید باشه

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا