2777
2789
عنوان

موی مشکی

118 بازدید | 10 پست

موهای خودم مشکیه تازه ازدواج کردم بنظرتون رنگ بزارم؟میگن رو رنگ مشکی باید خیلی کار بشه و ممکنه بسوزه نظرتونو بگید 

برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...❤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوستم موهاش مشکی بود 

واسه عروسیش کلی دکلره گذاشتن بازم خیلی روشن نشد

موی مشکی خیلی خوشکله که رنگ چرا بذاری 

منم ۲۴ سالمه عقدم موهام رنگ نذاشتم با اینکه سفید داره قاطی موهام 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
موی مشکی که خیلی خوشگله من موهام بوره همیشه مشکی میکنم

من دوست دارم بور باشم مشکی میکنی بهت میاد؟چجوریه طبیعیه؟

من دوستم موهاش مشکی بود  واسه عروسیش کلی دکلره گذاشتن بازم خیلی روشن نشد موی مشکی خیلی خوشکله ...

دوست داشتم طبیعی بور باشه البته گاهی ازاینکه مشکیه هم ذوق میکنم کلا لحظه ایم یه لحظه اونو دوست دارم یه لحظه این

من دوست دارم بور باشم مشکی میکنی بهت میاد؟چجوریه طبیعیه؟

بور خیلی آدم رو پیر میکنه من دوران نوجوونیم بقیه فکر میکردن ازدواج کردم سنمو بالا نشون میداد از بور بدم میاد. اره مشکی طبیعیه ولی یکم روشن تر از مشکی خالصه. من هم ابروم هم موهام رو مشکی میکنم

هیچ!
متوجه ی منظورت نشدم عزیزم

اگر موهاتون رو مشكي رنگ كرده باشين براي دكلره سخت باز ميشه و اسيب ميبينه ولي اگه كلا موهاي خودتون مشكي باشه مشكل خاصي نداره

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫
دوست داشتم طبیعی بور باشه البته گاهی ازاینکه مشکیه هم ذوق میکنم کلا لحظه ایم یه لحظه اونو دوست دارم ...

عزیزم موی مشکی خیلی خوبه 

سن رو کم تر نشون میده 

حس میکنم موی بور زود دل میزنه 

ولی اگه خیلی دوست داری امتحان کن 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
اگر موهاتون رو مشكي رنگ كرده باشين براي دكلره سخت باز ميشه و اسيب ميبينه ولي اگه كلا موهاي خودتون مش ...

ممنون از توضیحت عزیزم رنگ موهای خودم طبیعی مشکیه