2777
2789

یه پسر دوساله خیلی شیطون دارم همه میگن فعلا رنگ نکن خراب می‌کنه مبل نخر داغون میکنه،

ده ساله عروسی کردم دلم تغییر میخوا آخه

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این رنگ ها یا کاغذدیواری های قابل شستشو انجام بده، شنیدم با یه دستمال نمدار پاک میشه اگر روش نقاشی چیزی کنه. مبل هم رنگ روشن نگیر و کاور بکش روش، موقع مهمون بردار

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

والا من با پسر دو ساله ی شیطون خونمو عوض کردم و کلی هزینه کردم

برای تغییر روحیت هرکاری بکن

اصلا توجه نکن به اینکه بچت شیطونه یا کوچیکه

دیوار منم بچه خراب کرده یه جاهایی رو ولی خب فدای سرش دوباره زنگ میکنیم

من رنگ کردم راضی بودم . ولی اگه بچت شیطونه و حرف گوش نکن هست فعلا انجام نده من دخترم دوسالش بود الان ۴ سالشه همه دیوارا نقاشی کرده یمخا دوباره رنگ بزنیم 😂😂😂 وقتی یه سالش بود واسه اینکه هی از رو مبل ها نیوفته همرو فروختم گفتم کمی بزرگتر بشه امسال خریدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

فک کنم راست میگن یکم صبر کن خواهر من کاغذ دیواری کرد واای خواهرزادم تا حدودی خرابش کرده 

رنگ بهتر از کاغذ دیواری اما تو یه سنی بچه مداد اینا دستش بیوفته خیلی سریع دیوار مینویسه 

مبل هم اگه بچت اهل بپر بپر کردنه صبر کن تازه هم بخری زودی از بین میبرن 

سلام عزیزم به نظرم رنگ کن بچه کاغد دیواری رو پاره میکنه ولی رنگ تو دیوار خشک میشه و کاری نمیتونه بکن ...

سلام عزیزم مرسی از نظرت

من رنگ کردم راضی بودم . ولی اگه بچت شیطونه و حرف گوش نکن هست فعلا انجام نده من دخترم دوسالش بود الان ...

وای نمی‌دونم چرا خنده ام گرفت،راست میگی بچه همرو خراب میکنه

نمیشه که بچه دارکاری نکنن چون بچه دارن

مبل بخر بیشترمواظب باش

روکش بنداز

رنگ یاکاغذ قابل شستشوبزن

بیشترازینابه بچت یادبده خرابکاری نکنه

بفکر روحیت باش 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،