2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید دستگاهت طوری باشه اصلا درد نداشته باشه برات کاش برای جلسه دوم میگرفتی ببینی اگر نیازه بزنی من دردش رو اندازه سوزش یهویی حس میکنم بعد تمومه بدون بی حسی

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

میرم لیزر ولی پماد نزدم میگن بزنی دیرتر جواب میگیری جلسات لیزر بیشتر میشه اگه میتونی تحمل کن

پماد نیم ساعت قبل اینکه بری زیاد بزن روش پلاستیک فریز بزار لباس زیرو بپوش برو اونجا نزدیک نوبتت بود برو بشور کامل خشک کن 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
شاید دستگاهت طوری باشه اصلا درد نداشته باشه برات کاش برای جلسه دوم میگرفتی ببینی اگر نیازه بزنی من د ...

جلسه دوم کل بدن و اول بیکینی ولی واقعا جا های که پوست نازک داره میسوزه

یا علی

منم دیروز ساعت 1نوبتم بود پرسیدم که بازگشت داره گفت مشکلات هورمونی فلان داشته باشی برمیگرده ... گفتم پس اول برم ازمایش بدم ببینم جریان هورمونام چیه اخه خیلی جوش میزنم... چون کل بدن میخام برم

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
جلسه دوم کل بدن و اول بیکینی ولی واقعا جا های که پوست نازک داره میسوزه

نه سوزش شدید من میگه جاهایی که موهای زخیم دردت میاد مثل پا بیکنی زیر بغلت بهم گفت طبیعی من دردشو تحمل میکنم بی حسی نمیزنم چون در حد چند ثانیه هست به نظرم بی حسی نزن اگر دیدی آستانه دردت کمه جلسه بعدی نیم ساعت زودتر بزن برو انجام بده

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞