2777
2789

خریدای واجبمو اول ماه میگیرم...فله ای خرید میکنم بسته بندی گرون تر در میاد...ی سری خرجا ک واجب نیست نمیکنم مانتویی ک قدیمیه و کهنه نشده دگمه هاشو عوض میکنم تغییر کنه بازم مجدد روحیه میگیرم و میپوشمش...پولی ک دارمو کمتر در نظر میگیرم تا بر اساس همون مقدار خرید کنم مثلا ۵۰۰ تومن برمیدارم از روی ۳ تومن و سعی میکنم با ۲و نیم خرید کنم...ماهی ۳ تا مرغ و ۲ کیلو گوشت و ۲ کیلو ماهی میگیرم ک متنوع باشه و بتونم تا آخر ماه ببرم جلو...این ماه مرغ تنظیم بازار بود جمعا ۴ کیلو خریدم ...غذاهای گوشتی سینه مرغو چرخ میکنم بصورت کبابی درست میکنم ...تره بارمو اول ماه میرم از میدون میخرم ارزونتر در میاد واسم...سبزی خوردن ک خودم باغچه دارم کاشتم شما میتونی ریحون توی گلدون بکاری هم واسه ادویه غذات همم واسه سبزی خوردنت...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ايده جالبي بود

۴۰۰ تومن گوشت

۲۰۰ تومن ماهی

۳۰۰ تومن مرغ

۱۵۰ روغن

۳۰۰ لوازم بهداشتی شامپو و صابون و دستمال کاغذی و ووو

۳۰۰ تره بار

۲۵۰ حبوبات

۳۰۰ لبنیات و تخم مرغ

۲۰۰ برنج( پاکستانی) شما ک دونفر باشین دوماهی ی کیسه برنج هزینه میشه و نصفش میشه ۲۰۰ بلکمم کمتر...من ایرانی و پاکستانی قاتی میکنم

۲۰۰ بنزین....

حالا اگه خیلی خوب مدیریت کنی از همینام میتونی واسه ماه بعد نگه داری و ماه بعد ی کم خرجت کمتر شه 

دیگه در حد زنده موندن میشه خرج کرد و چیزی نپوشید و نگشت و میوه کمتر خورد و  ...

بیچاره اونایی ک کرایه خونه هم میدن...پول آب و برق و گاز و خرابی ماشین و وسیله وووو خدا کمک کنه ب همه