2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم از ته دل دعا کنید

113 بازدید | 15 پست

با همسرم دعوام شد 

توی این ماه کلا همش قهر بودم خونه بابام 

حالا دوباره مشکل پیدا کردیم 

نمیخام دیگه مجبور بشم برم 

میشه دعا کنید واسم 

خیلی تنها و غریبم هیچ کسو ندارم از نظر عاطفی حمایتم کنه 

منتظر معجزه خدام فقط 

نمیخام طلاق بگیرم 

الهی دورتون بگردم 

من زهرا هستم 

انشالله به نیابتتون زیارت عاشورا و زیارت حضرت ابوالفظل العباس و حدیث کسا می خونم 

انشالله در کنار هم به آرامش برسید

توکلت به خدا باشه، درست میشه انشالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی دورتون بگردم  من زهرا هستم  انشالله به نیابتتون زیارت عاشورا و زیارت حضرت ابوالفظل ...

مرسی از محبتت عزیزدلم.الهی خدا صدای دلتو بشنوه 

هم برای خودت . هم برای من .

من گدام و کم ترینم کسی نیستم همه از نگاه ارباب مظلومم آقا سیدالشهدا و آقا ابوالفظل العباس هست عزیزم ...

خدا بهتون هر چی میخواید بده بزرگوار

آقا امام حسین و حضرت ابولفضل یاورتون باشن

برا من جن زده هم دعا کنید که دعات به آسمون میرسه

خدا بهتون هر چی میخواید بده بزرگوار آقا امام حسین و حضرت ابولفضل یاورتون باشن برا من مصیبت زده (جن ...

حتما عزیزم چشم

انشالله خیلی زود حالتون خوب میشه

کنار رختخوابت همیشه قرآن بگذار

قبل خواب چهار قل رو بخون

سوره ناس رو همیشه همیشه بخون

حتما عزیزم چشم انشالله خیلی زود حالتون خوب میشه کنار رختخوابت همیشه قرآن بگذار قبل خواب چهار قل ر ...

چشم

انجام هم داده م

ولی همچنان اذیتم

چند ماه پیش یکی بود اینجور بود از سر دلسوزی رفتم بهش دست کشیدم اومدم خونه میبینم خودمم گرفتار شدم

فاجعست فاجعه