دوستان ما ی ۲۰ روزی میشه ک روبیکا نصب کردیم.. بعدش چند روز پیش دعوامون میشه سر چیزای پیش و پا افتاده و برا اینک نخوام هی پیامش بدم خواستم بلاکش کنم.. میدونم بچه بازیه.. ولی اینطوری برام بهتره ..اونطوری خودمو خالی میکنم و ی دعوای ساده باعث جنگ میشه.. خب تا من خواستم بلاکش کنم یهو ای دی روبیکاش توجهشو بهم جلب کرد.. Nو بقیه حروفا اسمش بود.. من چند روزه هیچی نگفتم بهش.. همه ناراحتیامو خودم تنهای ب دوش کشیدم بدون اینک بفهمه .. فقط تکست دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد همه برنامه ها هم اسم و فامیل خودشه فقط تو این برنامه اسمش این مدلیه و اینک زیاد انلاین نمیشه.. ...
من که بنظرم راستشو میگه دیگه بچه نیستش اینقد تابلو لو بره که الکی خودتو اذیت نکن ایشالا که فقط خودت تو قلبش هستی .
بجا این چیزا سعی کن حال دلت خوب باشه ادمایی که حالشون خوبه خیلی جذاب هستن و دیگه طرف مقابلت تورو کامل داره نیاز نداره بخاد هرز بپره مگررررررر اینکه عقلش ببخشا مشکل داشته باشه