2777
2789
عنوان

اگه بدونین رشتتون بازار کار نداره حاضرین دکتراشو بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 48 پست
ببين اگه دفترچه رو ببيني اكثرا يك نفر دونفر هستن  به ندرت بيشتر از دوتا ميخان  اما اينو ...

اینکه شما ازمون دادی اگه برا دکترا میخوندی یعنی آخرش باید میومدی ازمون میدادی؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اگه از پسش بر میای یه سال بکوب برا سراسری بخون رشته خوبی از تجربی قبولشی 

منم همين هدفم بود ولي ببين كنكور خيليييي سخته 

كلي دانش اموز تازه نفس رقابت سنگين 

براي خودمون نه سن و سالش ميخوره نه توانش 

نميگم غير ممكنه ولي عاقلانه ببينيم واقعا نصف كمتر اونو انرژي بزاريم استخدامي قبول ميشيم 

استخدامي فقط مرحله اول ازمونشو ردكني تماام 

براي ازمونم  سه ماه خوب بخوني قبولي 

من دوستام قبول شدن كامل اشنايي دارم چه تايمي و چقدر تلاش كردن 

كلان سهر قبول شدن دو تاشون كه مثلا يكيشون فقط ١نفر اعلام نياز كردن 

دوست من فبول شد سهميه هم نداشت فقط سه ماه قشنگ و پيوسته خوند 

الانم سر كارشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه سوالتون نميشم؟

سوالم این بود ک اگه تا مقطع دکترا پیش بریم آخرش باید بیایم ازمون استخدامی شرکت کنیم تا وارد بازار کار بشیم؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اره واقعا اکثرا سیاه لشگرن.  انشالله قبول شیم

ان شاالله 

لازمه اش تلاشه 

تلاش زيادي هم نميخاد 

باور كن همين روزها شروع كني 

دستگاه اجرايي قبولي 

الان بشين تخصصي بخون 

نزديك ازمون عمومي 

چون عمومي ها فرارن 

همچنين تست شبيه به خود سوالات ازمون نه تست هاي سخت 

خيلي از بچه ها اشتباه ميكنن ميرن تستهاي مدرسان دكترا رو ميزنن و در اون سطح ميخونن و توان حل سوال ساده رو ندارن چون تيپ سوالات استخدامي رو كار نكردن 

سوالات  استخدامي در حد سوالات راهيان ارشد ختي راحت تر هست 

اگه كتاب داري درسنامه كتابهاتو خوب بخون و تست هاي چند دور اخير ازمون استخدامي دانلود كن و خوب كار كن 

اگه كتاب نداري كه برو از روي دفترچه ببين مواد ازموني شاخه ات چيه 

همونا از انتشارات راهيان ارسد تهيه كن درسنامه كه كار كردي بعد تست سالهاي پيش ازمونو بزن بعد برو تاليفي هاي هم سطح ازمونو كار كن 

عمومب هم دم ازمون بخونو سوالات چند دوره رو كار كن 

سوالم این بود ک اگه تا مقطع دکترا پیش بریم آخرش باید بیایم ازمون استخدامی شرکت کنیم تا وارد بازار کا ...

اره عزيزم تازه اكثر رشته ها تقاضاي دكترا ندارن ارشدو ليسانس ميخان 

مثلا همين دوستام كه قبول شدن ازمون استخدامي يكيشون دستگاه اجرايي قبول شدن دانشجو دكتراست يكيشون اموزش پرورش ارشد بود اون ك دستگاه اجرايي قبول شد دكترا اقتصاد ميخونه ولي با مدرك ليسانسش ارمونو شركت كرد ليسانسش مديريت بو قبول شد درصورتي كه الان دانشجو دكترا هست 

عزیزم از کجا بفهمم کی رشته ما رو میخان؟؟؟؟ کدوم سایت برم؟

دفترچه ازمون شنيدم اواسط زمستان مياد بعداز عيد ازمون برگزار 

اما برو دفترچه هشتمين يا نهمين دوره استخدامي دستگاه اجرايي رو تو نت سرچ كن دانلود كن 

ببين رشته شما تو جداول زده كه چه رشته هايي پذيرشش ميكنن و چه مواد ازموني ميخاد 

وقت بزار كامل دفترچه رو مطالعه كن كه اگاهي كامل بياد دستت 

براي كتاب هم طبق مواد ازمونيتون كه چه دروسي هستن تخصصيها به نظر من راهيان ارشد خيلي تيپ سوالاتش ب ازمون استخدامي نزديكه 

ببيين هر منبعي هم براي درسنامه خوندن مهم نيست 

مهم اين هست تيپ تستهاي خود ازمونهاي قبليو كه تو نت هستنو خوب كار كني بعد هم همون كتاب راهيان فصل ب فصل سوالات تاليفي داره 

اول سوالات ازمونهاي دوره هاي قبلو كار كن بعد برو هم سطح همون سوالات تاليفي كار كن 

سوالات ازمون استخدامي اصلا چالشي نيستن واضحن 

اره عزيزم تازه اكثر رشته ها تقاضاي دكترا ندارن ارشدو ليسانس ميخان  مثلا همين دوستام كه قب ...

ممنون 🙏

خیلیییی ممنوونم❤❤❤🙏🙏🙏

دفترچه هاي دوره هاي قبلو ببين 

متوحه ميشي چه اداراتي رشته شمارو تقاضا كردن 

معمولا هميشه ثابته 

يعنب هر رشته اي يكسري از ادارات ثابت هر سال اعلام نياز دارن 

زشته ات هم رشته عالي هست چون به چندين ارگان ميخوري 

درضمن حتما جداگانه تو نت ازمونهاي مربوط ب گازو پتروشيمي هم سرچ كن گاها براي ازمايشگاه هاي كنترل كيفيت رشته شمارو ميخان 

پتروشيمي جدا از دستگاه اجرايي ازمون ميگيرن 

ولي خب براي دستگاه اجرايي معمولا ادارات و ارگانهاي تقاضا كننده ثابتن فكر نكن امسال تغيير ميكنه 

هركسي هدفش قبوليه اول تخصصي رو خوب كار ميكنه 

بعد ميره سراغ عمومي 

بخونيم حتما قبوليم 

فقط يادت باشه چه تخصصي چه عمومي براي تست كار كردن اول مراجعه ب نت و سوالات سالهاي پيشو دانلود كن كار كن 

خليا فقط سوالات دوره هاي قبلو خوندن قبول شدن 

چون سوالات استخدامي روتينو تكراريه بخصوص تخصصي هاش