2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

171 بازدید | 19 پست

سلام اگه با جاری تو یه ساختمون باشین و مادر شوهر بیاد(خونشون یه ساعت و نیم تا اینجا فاصله داره) خونتون پنج دقیقه نشده بره خونه جاری و همش دوست داره بمونه اونجا حتی وقتی جاری خونه نیس تنها بمونه تو اون خونه شما شام ناهار دعوتش میکنید؟(همیشه اینجوریه ن یکی دو دفعه) می‌ره اونجا میمونه که جاری تنها نباشه درصورتی که هر وقت کار داشته باشه میاد سراغ ما مثلا امروز تا صبح تو بیمارستان الاف بودیم بخاطر کارهاش ولی عصری دید من تنهام جاریم هم رفته بود بیرون من شام دعوتش نکردم زود رفت اونجا شام بزاره جاریم میاد گشنه نمونن منم شب بردم جواب آزمایششو بدم باهاش خوب رفتار نکردم به نظرتون زشت شد؟یا کار خوبی کردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا فک میکنی جاریت راحته مادرشوهرت همش بره ور دلش بشینه اصلا اهمیت نده راحت باش

خیلیم کار به کارش تداشته باش چون کارش واقعا توهینه

کاریم داشت به شوهرت بگو اصلا براش کاری نکن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

فکر کنم باید خوشحال باشی 

اکثرا همه از اینکه میاد و خونشون زیاد می مونه ناراحتن

در مورد شما راحتی دیگه

بنظرم خوشحال باش ،وقتی میخاد بره برا جاری شام و ناهار درست کنه  بگو یه پیاله بیشتر درست کن منم بیام 😂

بهتر که نیاد...خوشحالم میشه بره پیش اون😁

خواهرشوهرام میان خونه پدرشوهرم🤦🏻‍♀️غذا میزارن،میخورن نمیگن عروسمون غریبه،تنهاس،کسی رو نداره،شوهرش سرکاره .

فاصله مون در حد ۱۰ قدمه .خیلی تنهام واقعا🥺🥺

همیشه احترامشونو داشتم،کمک کردم، مریض شدن رفتم.

کارشونو راه انداختم .ولی..

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
خب بهتر ک نیاد و نمونه ازخداتم یاشه  بی احترامی ممنوع

اخه داداشم اومد خونمون میگه شب هم میمونه ؟گفتم آره پس کجا بمونه بعد با یه چشمک ریز که من دیدم گفت آخه گفتم شب بیام بمونم خونتون منم گفتم شما اگه میخواستی بیای این چند روز میومدی بعدش هم هر چی گفت سرد جوابشو دادم 

فردا هم قراره اول ایشونو ببریم بزاریم خونشون بعد بریم دنبال کار خودمون خب چرا فقط موقع کار هاش میاد سراغ ما اینطور وقتا هم نیاد

ولش کن بابا فک میکنی جاریت راحته مادرشوهرت همش بره ور دلش بشینه اصلا اهمیت نده راحت باش خیلیم کار ب ...

میدونم که راحت نیس حتی یکبار برادر شوهرم شام خونمون بودن خواستن بلند شن مادر شوهرم تا خواست باهاشون بره درو بست گفت مادر تو بمون اینجا(یعنی تا این حدددد )ولی نمی‌دونم بهم بر میخوره که فقط وقت کارهاش میاد شوهرمو از کارش میندازه و بقیش انگار ما وجود نداریم

میدونم که راحت نیس حتی یکبار برادر شوهرم شام خونمون بودن خواستن بلند شن مادر شوهرم تا خواست باهاشون ...

مطمئن باش جاریت دوست داره جای تو باشه اتفاقا کیف کن که راحتی منکه مادرشوهرم میومد معذب بودم 

اصلا برات مهم نباشه کی دوست داره وقتی خودش خونه نیس مادرشوهرش بره بشینه تو خونه اش 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
پس بقیه بچه ها چی الان اینجا سه تا پسر داره ولی همیشه شوهر من بردتش 

شاید با پسر شما راحتتره

بهتره چیزی به همسرت نگی

اگه بدگویی کنی شاید عواقب خوبی نداشته باشه بزار اگه کاری ازدست شوهرت برمیادلراش انجام بده بچشه وظیفشه

چارروزدسه هم شمابچه دار میشی...