2777
2789
عنوان

چن سالتونه؟بچه دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 126 پست

۲۵ ..دوقلو ۱۵ ماهه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

۲۲ سالم حامله ام 

خودم دوست داشتم به حرف مردم نبود 😀شماهم هر زمانی که شرایط روحیش رو داشتی بیار 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸ سالمه یه دختر ۵ ساله دارم . کلا مادرشوهرم دوس داره دوباره باردار بشم . یا به من میگه یا به دخترم یا به هر نحوی بتونه بحثسو پیش میکشه ولی اصلا برام مهم نیست یه لبخند میزنم چیزی نمیگم

دنیا را از نگاه کودکان ببینیم

من ۲۹ سالگی بچه دار شدم بعد از ۶ سال از ازدواجم ..راضی م دیرتر هم جا داشت ...حرف کسی هم برام مهم نبود 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

۳۱سالمه یه پسر کلاس اولی دارم پسر دومم چند هفته دیگه دنیا میاد

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
به منم میگفتن ولی برام مهم نبود برنامه زندگیت بخودت ربط داره فقط من ۳۵ و ۳۷ بچه هامو آوردم

ببین مهم نیستا ولی وقتی هرررر جا میری حتی خونه خواهرم همون اوا میگن حامله نیستی؟؟بابا بیار دیگههه…یعنی مغزم داااغ میکنه

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
نمیگن بهت شوهر کن؟؟الان من جات بودم میگفتم زوووود باش شوهر کن دیر شده😏😒

خدارو شكر تو فاميل و خانوادمون عاديه😄 نه كسى نميگه، نهايت غريبه‌ها بگن که اونا هم مهم نیستن 😁

واسه ما اگه یکی زود ازدواج کنه میگن وااای نه چرا زود بود😄😄

خورشید درون توست... 💛❤️💗