2777
2789
عنوان

چن سالتونه؟بچه دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 126 پست

۲۴ سالمه ندارم

ولی منم مث شما هرکی میبینه میگ دیگ بسته یکی بیار😪

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۴ ساله ازدواج کردم 

فعلا هم قصدشو نداریم 

به منم خیلی میگن 

ولی دوست نداریم حالاحالاها بیاریم 😁خیلی هم راضیم از این شرایط 

آزاد آزادم🕊😅

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
منم 29سالمه بچه ندارم هر وقت میرم خونه مادرشوهر میگن بچه بیار 🤦🏻‍♀️

ارههه،مادرشوهرمم خیلی میگه!دلم میخواد بگم به کسی ربطی نداره ولی نمیشه!فقط‌میگم میاریم حالا دیر نشده

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
۲۳ عقد کرده  نه بچه ندارم  به کار مردم هم کار ندارم😝

واسه تو خیلی زوده عزیزممم😅😅❤️منم مهم نیس حرف مردم ولی وقتی خیلی میگن عصبی میشم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

۲۲

چند هفته دیگه زایمان میکنم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دوست و فامیل غلط کردن  فضولهای بیشعور

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......