2777
2789

بد سه ماه 

برا ی شب جم کرد تاثیری نداره زیاد

دوبار عمل بینی بازم همون مدل قبلی 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم 3 هفته بود البته که تاثیری نداشت اصلا

آخه ۳ هفته بعد بینی هنوز خیلی متورمه و طبیعتا تا یکی دو ماه بعد بینی خیلی کوچیکتر میشه با کورتون یا بدون کورتون. واسه همین نمیشه تشخیص داد تاثیرش رو ولی من الان ۸ ماه گذشته و ورمش بطور طبیعی نخوابیده 

8 ماه که بزنی هم تاثیر نداره وایسا 1 سال بشه ببین خوب میشه هنوزم صبحا ورم دارب؟ 

صبح و شب یجوره نوکش بزرگه. ولی بعد دوماه اینجوری نبود کوچیک بود بعد یهو بزرگ شد انگار غضروف بازسازی شده یا ورم کرده خیلی اذیتم

صبح و شب یجوره نوکش بزرگه. ولی بعد دوماه اینجوری نبود کوچیک بود بعد یهو بزرگ شد انگار غضروف بازسازی ...

منظورم وقتی از خواب بیدار میشی بود ببین ننوکه بینی اخه بمن گفت تا 18 ماه ورمه اگه جاهای دیگه اش ورم نداره صبر کن دقیقا برا من  ماه سوم کوچیکه کوچیک بود الان بعد 5 ماه انگار رشد کرد🤦‍♀️منم افسرده سدم دوتا کوروتونم زدم اصلا فایده نداست هرکاری بگی کروم

منظورم وقتی از خواب بیدار میشی بود ببین ننوکه بینی اخه بمن گفت تا 18 ماه ورمه اگه جاهای دیگه اش ورم ...

ورم نداره دیگه چون صبح و شب یجوره منم دقیقا ماه سوم کوچیک بود ماه چهارم پنجم یهو بزرگ شد تا الان که نزدیک ۹ ماهه همونجوری مونده تغییری نکرده. همه هم بهم میگفتن پنج ماه تازه اولشه صبر کن ولی همش الکی بود ورم فقط تا پنج ماهه اول نهایتا ۶ ماه بعدش دیگه هیچچچچ تغییر نمیکنه فقط گولمون میزنن. منم افسردگی گرفتم همش جلو آیینه بغضم میگرفت. الانم موندم چیکار کنم بگم کورتون بزنه یا دوباره عمل کنم چیکار کنم از طرفی عمل دوم ریسک داره  

ورم نداره دیگه چون صبح و شب یجوره منم دقیقا ماه سوم کوچیک بود ماه چهارم پنجم یهو بزرگ شد تا الان که ...

سلام عزیزم خوبی؟شما پیش خوشرفتار عمل کردین یا نه؟بینیتون بهترشده راضی هستی؟قبل عمل بینیتون گوشتی بود؟ من بین دهاز و خوشرفتار موندم