2777
2789
عنوان

خانما ایی ک ب زیباشون اهمیت میدن بیان حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 53 پست
میرسی از نظرات خوبت❤️

خواهش🌺🤩

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر عموم میزد زیادش به مینای دندون اسیب میزنه  ولی مقدار کم و زیاد استفاده نشه باعث سفیدی ...

جوش شیرین کلا خطرناکه بنظرم چه برای پوست چه دندون چه دهان نوزادی که برفک زده و چه زانوی سیاه شده.

برای سفید شدن دندان یسری خمیر دندونا هستن خیلی هم عالین ولی بازم اونارو هم باید خیلی خیلی کم مصرف کرد

درکل تصور جوش شیرین رو دندون(استخوان) برام وحشتناکه💖

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
برا صورت نمیدونم حقیقتا  ولی من یه افترشیو خریدم بعد اصلاح با ژیلت ویا اپیلاسیون که زدم دیگه د ...

مرسی 😍🌹🌷

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

مرسی 😍🌹🌷

اسمشم فاربن (دو مدله یکی ژل یکی کرم) من کرمش رو خریدم 

اول یکم بزن رو بازوت ببین تا۲۴ساعت حساسبت میده یا نه بعد اگه خوب بود استفاده کن 

من بلافاصله بعد حموم میزدم به دستم 

براصورت نمیدونما

اسمشم فاربن (دو مدله یکی ژل یکی کرم) من کرمش رو خریدم  اول یکم بزن رو بازوت ببین تا۲۴ساعت حساس ...

مرسی گل ، باشه در موردش سرچ می کنم

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

مرسی گل ، باشه در موردش سرچ می کنم

خواهش عزیزم

خواهش عزیزم

🌹🌹🌹🍀🍀🍀🌷🌷🌷😍😍😍