2777
2789
عنوان

کمک ابروهام داره میریزه

269 بازدید | 9 پست

دو سه روزه ، وقتی دست میزنم بهش یا اروم میکشم میبینم  تو دستم موهای ابرومه  ، یه ماسک دونه به و گلاب زدم یکم ریخت رو ابروهام سریع پاکش کردم بعد از فرداش دیدم داره میریزه 

چکار کنم ؟ از‌چیه ؟ 

روغن بادام یا زیتون بزن

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرب هست ولی شوره نداره  کلا من یه بار گفتم ابروهامو دوست دارم اینم شد نتیجش🤣🤣

صبح و شب با شامپو بچه فیروز یا شامپو آیسول بشور قیمتی ندارخ 25تومنه  ریزشش برای چرب شدنه جلوشو نگیری شوره میزنه به مژه ات هم سرایت میکنه خودم 3 ماه درگیر این قضیه بودم

دقیقا منم مثله شما گفتم فرمه ابرومو دوست دارم از فرداش ریخت😂تازه ب چشم زخمم اعتقاد نداشتم، 🤣

صبح و شب با شامپو بچه فیروز یا شامپو آیسول بشور قیمتی ندارخ 25تومنه  ریزشش برای چرب شدنه جلوشو ...

من کلا همینم هروقت یه چی از خودمو دوست دارم دقیقا همون نابود میشه 🤣

از راهنماییت ممنونم