2777
2789
عنوان

شربت اشتها برای کودک

7542 بازدید | 18 پست

خانم ها دخترم هفت سالشه ولی خیلی بی اشتهاست زوریم بدم بالا میاره از بچگی همینطور بود. شربتی چیزی که بدم بخوره اشتها بیاد سراغ نداری؟ چیزی که باعث بشه خودش بگه مامانم گشنمه و با ولع غذا بخوره، از بس پدرشوهرم گفت لاغره اعصابم بهم ریخته بچمم ناراحت میشه ولی شعور نداره دیگه بهشم گفتم نگو ولی باز میگه. کلا ایرانیا تپل دوس دارند قبول دارم ولی من بیشتر بخاطره ضعیف بودنش میخوام غذا بخوره ممنون راهنمایی کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تجربه داری

بله این شربت در کل خوبه برا اشتها. اما مهم اینه که علت بی اشتهایی بچه مشخص بشه. مثلا برا پسر من یه دوره دلیلش کمبود کلسیم و ویتامین دی بود یه دوره هم دلیلی بی اشتهاییش عفونت هلیکوباکتر معده. برا بعضیام کمخونی و کمبود ویتامین ب و ... میتونه باشه و دلایل دیگه

ما نسل بدبختی هستیم.دستمان به مقصر اصلی نمیرسد،از همدیگر انتقام میگیرم.
بله این شربت در کل خوبه برا اشتها. اما مهم اینه که علت بی اشتهایی بچه مشخص بشه. مثلا برا پسر من یه د ...

عزیزم هر دفعه آزمایش میده خوبه فقط ویتامین دی پایین بود که اونم یک سالی هست ماهی یه دونه دی بهش میدم ولی مثه خودم استرس که داشته باشه اشتها نداره

زیر یکسال مبشه داد؟استوکر استفاده کردین؟

من تمام دوره ها برای پسرم امتحان  کردم از بس ک بد غذا س ..قطره میم هم خوبه برای زیر یکسال ولی درمورد زینگ نمیدونم بهتر بپرسی از دکتر یا داروخانه..

من تمام دوره ها برای پسرم امتحان  کردم از بس ک بد غذا س ..قطره میم هم خوبه برای زیر یکسال ولی د ...

میخوره منتهی وزن خوب نمیگیره چون فعالیتشم زیاده. اتفاقا دیروز پرسیدم گفت میشه ولی میگم دکتر بده بهتره

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
میخوره منتهی وزن خوب نمیگیره چون فعالیتشم زیاده. اتفاقا دیروز پرسیدم گفت میشه ولی میگم دکتر بده بهتر ...

اگه خوردو خوارکش خوبه چ نیازی مکمل بدی ..تو این سن چون بجه تحرک زیاد داره بخاطر اونه وزن نمیگیره ..دندون در میاره اونم هست ...

اگه خوردو خوارکش خوبه چ نیازی مکمل بدی ..تو این سن چون بجه تحرک زیاد داره بخاطر اونه وزن نمیگیره ..د ...

دقیقا ولی بیشور خانواده شوهرم همش میگن لاغر شده تا6ماه خیلی تپل بود انقد میگن دلم میخواد دست بندازم گلوشونو پاره کنم

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕