2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انگار بلوغ نداشتم ن جوش زدم نه دماغ ام باد کرد کلا هیچی تا الان ک۲۳, سالمه هیچ فرقی نکردم نمی‌دونم بلوغ ظاهری کی قرار تکمیل بشه برام🤣

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من انگار بلوغ نداشتم ن جوش زدم نه دماغ ام باد کرد کلا هیچی تا الان ک۲۳, سالمه هیچ فرقی نکردم نمی‌دون ...

خدا کنه نزنه من میترسم بزنه کلا از همین یذره قیافه بیفتم

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
تو شهر شما قیافه چجوری باشه بهش میگین خوشکل؟ تو شهر من قیافه من یعنی خوشکل بور چشم رنگی سفید پ ...

خوب ببین دخترا صورته بیضی شکل داشت چشماش درشت قهوه ای بودن و پوست سفید داشت قدشم متوسط بود ولی خوشگل بود

.
خدا کنه نزنه من میترسم بزنه کلا از همین یذره قیافه بیفتم

نمی‌زنی عزیزم ❤️ من تازه الان فهمیدم عین مامانم کل اجزا صورتم ریزه حتی پوستمم عین مامانمه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

ذاتا خوشگلن چون و ژنتیکی بلوغشون با پف و جوش همراه نیست. من که بلوغم الهه جوش و پف بودم 🤦🏻‍♀️

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !