2777
2789

دوستان ما یه مسکن مهرخریدیم

قرارشد سه دنگ بنام من بشه چون س اندازو طلاهامو دادم برای خریدش

زمان خرید ب ما گفتن فقط باید ب نام یه نفر باشه.

ک بنام همسرم شد

بعداز پنج سال ک خونه رو تحویلمون دادن و سند عرصه و عیان هم گرفتیم،میگن تو سندها فقط باید اسم همون یه نفر باشه و اگه میخاید بنام نفر دیگه بزنید چند دانگ باید بصورت وکالت باشه

شما جزییاتو میدونید ک چطوز باید وکالت بگیرم از همسرم ک با مالکیت کاملا تفاوت نکنه

این وکالت رو همسرم میتونه بدون رضایت من باطل کنه؟باید چطور واگذارکنه من خیالم راحت باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تخصص ندارم..اما توی محضر دقیقا همه شرایط بیار که حق فروش رو همسرت هم نداشته باشه.و حتی تایید کن و همسرت هم بیان کنه خونه با پول شما هم خریداری شده.. کاملا همه چیز رو شفاف بنویسن

من خیلی تخصص ندارم..اما توی محضر دقیقا همه شرایط بیار که حق فروش رو همسرت هم نداشته باشه.و حتی تایید ...

یعنی اینکه من به اندازه فلان قدر پول دادم بابت خرید خونه چند سال پیش...اینم تو وکالت قید میشه؟؟

یعنی اینکه من به اندازه فلان قدر پول دادم بابت خرید خونه چند سال پیش...اینم تو وکالت قید میشه؟؟

قید میشه که اصلا پول بهش دادی یا ندادی...چون اگه بنویسه ندادی حبه محسوب میشه و در آینده مشکل بوجود میاد