بعضی وقتا یهویی زنگ میزدن میگفتن 10 دیقه دیگه میآییم خونتون😑.منم خونم بهم ریخته بود خب من آمادگی نداشتم و یا بعضی وقتا پریود بودم و یبارم باردار بودم اومدن ... آخه چقدر بشور بساب کنم بخدا هرروز عصر تمیز میکنم اما خونه های قدیمی و هرچقدرم بسازی بازم کثیف دیده میشه بعد حالا آخرین بار چندروز پیش بود اومدن خونم صبح سرزده و فرشام خیلی کثیف بود مجبور شدم سریع شامپو فرش بکشم وقتی اومدن زیر پاشون خیس بود از خونم که رفتن کلی پشت سرم حرف زدن تو فامیل کلی گفتن این بی عرضه اس و کثیفه و چرکه و خونه داری بلدنیستو😢😭وقتی شنیدم چی گفتن دلم شکست حالا میخام ثابت کنم بشون من اون آدمی که دربارش کلی غیبت کردن نیستم... بخدا آدم تمیزی ام اما آدم آهنی نیستم که24 ساعته درحال تمیزکاری باشم😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ار قدیم گفتن وقتی وارد خونه کسی میشی کور برو لال برگرد هر کسی حریم زندگیش واسه خودشه ب بقیه چ ک فرش تو کثیفه یا دورت ب هم ریخته است خونه زندگی اونا ک نیست واسه شماست
کار اونا اشتباهه ، ولی خب شما که میدونی گاهی براتون مهمون سر زده میاد سعی کن هر چیزی که بر میداری سرجاش بزاری زود و ظرفاتو به موقع بشوری اینطوری خودتم راحتی ، همیشه ام خونت تمیز میمونه