2777
2789

بعضی وقتا یهویی زنگ میزدن میگفتن 10 دیقه دیگه می‌آییم خونتون😑.منم خونم بهم ریخته بود خب من آمادگی نداشتم و یا بعضی وقتا پریود بودم و یبارم باردار بودم اومدن ... آخه چقدر بشور بساب کنم بخدا هرروز عصر تمیز میکنم اما خونه های قدیمی و هرچقدرم بسازی بازم کثیف دیده میشه بعد حالا آخرین بار چندروز پیش بود اومدن خونم صبح سرزده و فرشام خیلی کثیف بود مجبور شدم سریع شامپو فرش بکشم وقتی اومدن زیر پاشون خیس بود از خونم که رفتن کلی پشت سرم حرف زدن تو فامیل کلی گفتن این بی عرضه اس و کثیفه و چرکه و خونه داری بلدنیستو😢😭وقتی شنیدم چی گفتن دلم شکست حالا میخام ثابت کنم بشون من اون آدمی که دربارش کلی غیبت کردن نیستم... بخدا آدم تمیزی ام اما آدم آهنی نیستم که24 ساعته درحال تمیزکاری باشم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا بعد یه مدت میبینی مریضی اعصاب گرفتی به خونت برس همیشه اما نه برای اونا 

با تجربه بهت میگم خواهر و مادر شوهر همیشه حرفی دارن به عروس بزنن و خودشون رو بهترین جلوه بدن 

People are asleep and when they die ,they waken 

بهشون بگو که شنیدی پشتت حرف زدن. دیگه هم هروقت سرزده اومدن در باز نکن.  کارشون خیلی خیلی زشت بود. نمک میخورن نمکدون میشکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب بعدش که چی بشه ثابت کردی نیستی؟؟

آدمی که جلو بقیه غیبت میکنه تو مرحله اول شخصیت خودشو زیر سوال میبره 

تلفنو بردار زنگ بزن خواهر شوهرت بگو ناراحتم از اینکه پشتم حرف زدین به گوشم رسیده 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

کار اونا اشتباهه ، ولی خب شما که میدونی گاهی براتون مهمون سر زده میاد سعی کن هر چیزی که بر میداری سرجاش بزاری زود و ظرفاتو به موقع بشوری اینطوری خودتم راحتی ، همیشه ام خونت تمیز میمونه