2777
2789

من پدرم چندماه از دست دادم و تازه یه کم حالم بهتر شده ولی هنوز نمیدونم با خودم و زندگی چند چند هستم...واقعا روزهای سختیه بچه ها هر روزی بدون پدر که میگذره

دلم میخواد شاد باشم و بخندم و غمگین نباشم و انرژی مثبت ناب باشم ...آهای زندگی ایده آل من کی و کجا میتونم تو رو در آغوش بگیرم ؟؟؟؟؟؟

خدا رحمتشون کنه

دیگ عادت میشه دیگه.. ولی مثل من اگ توی بچگی باشه خیلی خیلی سخت تره .خصوصا اگ برادرم نداشته باشی 💔

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سه ساله پدرمو از دست دادم خیلی دلتنگش میشوم خیلی 

بی خواب شدم کمی عصبی شدم اما چکار کنیم باید بپذیریم وقتی میرم سرقبرشون اروم میشم و هم براش مینویسم و دردودل میکنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

جاي خاليش هميشه تو قلبم هست

از بس چند ماه يكسره گريه كردم قيافم ديدم نابود داره ميشه دور چشمام گود و سياه شده

الان گريه كردنو ترك كردم ولي خب جاي خالي بابام تو قلبمه

رفته رفته اروم تر ميشي قانون طبيعت همينه

بعد از فوت داداشم مامان بابام افسردع شدن یکسالو چندماهه حال خوبی ندارن قرص مصرف میکنن

خدا صبرشون بده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من۱۷ساله بودم پدرم فوت شد الان۲۶

مجرد بودم،ادم عادت میکنه عزیزم،ولی خیلی نبودنش باعث شد بی پناه بشم وحس کنم واقعا کوه از پشتم رف،ولی خب هنوزم ک هنوزه میبینم بقیه پدر دارن و من ن،حسرت میکشم

ای آنکه کارش مهربانیست♥️

اوایل روزای سختیه میگی کاش سرم شلوغ باشه ، متوجه نشم ، ولی خوب سرت خلوت میشه یواش یواش هوای پدرتو میکنی ، مجبوری بزنی ب بخیالی مجبوری زیاد بهش فک نکنی کمتر درد بکشی وقتی زیاد از اعماق وجودت فک میکنی درد میکشی دنیا برات تاریک میشه ، ولی باید بیخیال بزنی خودتو دلتو سنگ کنی دلت نرم باشه زود ب زود دلت میگیره ، باید خودتو محکم سفت نگهداری مبادا ببازی،  چون هم دشمن داری هم دوست باید جوری زندگی کنی اگ پشت سرت کلی حرف نباشه باید محکم باشی زندگیتو بسازی ببینن تو دخترهمون پدری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

حتما باباهاتون خیلی خوب بوده که بعد رفتنش آنقدر غصه خوردین 

بابای من آنقدر بده که هیچ وقت حس نکردم پدری بالا سرمه 

همیشه فکر کردم یتیمم و بی پدر .الانم اگ نباشه فرقی نداره .حداقل بره که ما راحت‌تر زندگی کنیم 

اصلا یه پدر مگ میتونه آنقدر بی عاطفه و بد باشه💔

خدا پدرتون رو بیامرزه  

من 20 سالم بود ک پدرم فوت شد سال 90 پدرم آسمانی شد دقیق 1 هفته مونده بود ب عید😔

الان 12 ساااااله ک ندارمش

تو این 12 سال خیلیییی اتفاقا افتاد

از ریز تا درشت از خوب تا بد از پیشرفت تا در جا زدن از هممممممه چییییز همش دوس داشتم بابام بود و میدید همه چیزارو

دوس داشتم عروسیمو میدید بچه دارشدنمو میدید

شاید باورت نشه حتی دوس داشتم پارکی ک بعد از فوت بابام نزدیک خونمون ساختن خونه ای ک توش ب دنیا اومدم رو هم بابام میدید اولین باری ک تو اون پارک رفتم خیلی زااااار زدم بهش گفتم کاش بودی و زحمتهایی ک واسه این محل کشیدی چقدرررر رفتی و اومدی تا اینجا یه پارک درست کنن ولی خودت نبودی و ببینی

من مطمئنم یه روز با بابام میشینم و از این 12 سال براش میگم ک بدونه چیا بهمون گذشت تا گذشت

با اینکه میدونم اون از همه چی با خبره ولی باز دوس دارم براش تعریف کنم

با همه این سختی‌هایی ک گفتم ولی من هنوزم زندم چون خدای مهربون صبرشو بهمون میده

سخت میگذره ولی میگذره

ان‌شاالله ک صبرت بزرگتر از غمت باشه عزیزم

روح پدر عزیزم شاد🖤

ب نام خدای رنگین کمان🌹 خدای خوبم مرسی ک همیشه حواست ب منو عزیزام بوده و هست، این روزا بیشتر نگاهم کن بیشتر بهم لبخند بزن دستتو از رو شونه هام برندار ک سختتتت محتاج بودنتم، خدایا کمکم کن،  شکرت ک هستی شکرت ک صدامو میشنوی شکر ک آرومم میکنی😊