2777
2789
نصب کردی ادگرید رو؟ اره وصل

اره ولی نمیاره هیچی 

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حتی پسرم ک میخاد بازی کنه خوشحال شد میگه بده ویس بدم ب خاله تشکر کنم😅😅😅فقط فری فایر و ب ...

ای خدااا عزیزمم قربونش برم 🥹❤️اگه بازیش به نت وصل باشه خیلی سخت میاره🥲 منم پسر خالم نمیتونه بازی کنه🥲هی زنگ میزنه میگه من چیکار کنم😅😂 شاید اگه بازیو آپدیت کنه بشه البته اگه بازی رو از مایکت دانلود کرده باشه  چون گوگل پلی کار نمیکنه 🙁 

بعضی سکوتا نیاز دارن که ترجمه بشن .
ای خدااا عزیزمم قربونش برم 🥹❤️اگه بازیش به نت وصل باشه خیلی سخت میاره🥲 منم پسر خالم نمیتونه بازی ک ...

مرسی عزیز دلم 😘 😘 اره بازی هم وصل شد خداروشکر خیلی دعات مردم خانوم گل ♥️ الهی که به هرچی میخای برسی و خدا یارت باشه 🥰🥰🥰💋

مرسی عزیز دلم 😘 😘 اره بازی هم وصل شد خداروشکر خیلی دعات مردم خانوم گل ♥️ الهی که به هرچی میخای برس ...

قربونتون🥺❤️ممنون چقدر شما مهربونید منم دعاتون کردم ایشالله هرچی اتفاق خوب و چیزای خوب که هست برای شما و خانوادتون  اتفاق بیوفته و باشه🥺❤️

عزیز الان چند روز از من قطع کلا اسم کشورا و نمیاره، وگرن عالی بود قطع کردن ازشما درسته هنوز گلم؟ دیگ ...

عع برا شما هم قطع شده؟برا منم قطع شده🥲نه دیگه هیچی نمیشناسم خودم در به در دوباره دنبال قند شکنم

عزیز الان چند روز از من قطع کلا اسم کشورا و نمیاره، وگرن عالی بود قطع کردن ازشما درسته هنوز گلم؟ دیگ ...

گلم یه قند شکن دیگه پیدا کردم عالیه گفتم به شما هم بگم الان عکسشو میفرستم