2777
2789
عنوان

چرا اولین غذای کمکی بچه... 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی وقت از رو کارت واکسنش نری  افتضاحن اینا افتضاح همه دنیا شکر و‌نمک قدغن کردن برای بچه  ...

شما درست صحبت میکردین ..خیلی بهتر بود ...ابله .احمق اصلا درست نیست فقط شما دانایی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
شکر نریز خیلیییی کم عسل بریز خیلی کم 

عسل 

یا ابوالفضل

عسل تا یک سالگی ممنوع گلم

کشنده هست

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عه پس تو هم از اون ابلهایی 

تاپیکم دعوا نشه😥🥺فقط کمک خواستم 😫

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
شکر نریز خیلیییی کم عسل بریز خیلی کم 

عسل به کل قدغن هست زیر ۱سال

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
درست صحبت کن  به جای اینکه سخنرانی کنی روی تربیت خودت کار کن بچه بدبختی که تو مادرش بشی در آیند ...

آروم باشین بیخیال جواب همو ندیدن دعوا نشه تو تاپیکم 😥

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
عسل  یا ابوالفضل عسل تا یک سالگی ممنوع گلم کشنده هست

کشنده نیست 

ولی گفتن ضرر دار واس زائقه و... ک متوجه شدم 

چون مادر شوهرم میداد ب بچش فک کردم مشکل نداره

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍

من برنامه غذایی از دکتر گرفتم 

ماه اول هر چقد مقاومت کردم که فرنی یا حریره بدون شیرینی بدم نشد اصلا نمیخورد ، یه قاشق میکردم دهنش فقط اوق میزد ، مجبور شدم نبات سفید خیلی کم بهش اضافه کنم ، الان راحت میخوره

درسته نبات و شکر مثل هم هستن ولی مضرات شکر بیشتره ، فقط از نبات سفید استفاده کنی ، زرد به هیچ وجه چون رنگ داره 

شیر گاو هم تا یکسالگی اصلا بهش نده

عسل هم تا دو سالگی   

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...