2777
2789
عنوان

سنگ مرداب کسی استفاده کرده برای اینکه عرقش بو نده؟؟؟؟🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو نزنین توروخدا زینک و اینا ضرر داره بجاش مام بزن 

مام اخه میگن سیاه میشه  رنگ زیر بغل 

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
🤕وایییی باشه دیگه نمیزنم دلم نمیخواد تیره شه  پس چیکار کنم؟

اره عزیزم تازه خواهرم زده بود زیر بغلش غده در آورد غصه چربی به خاطر اینکه جلو تعریقشو گرفته بود

مام رکسونا میدونه من میزنم عالیه

😌
زینک اکسید وزاج و سنگ مرداب و بقیه غده های زیر بغل وتحریک میکنن وبشدت مضر هستن 

ممنون عزیزم 🥲

مخالف حرفای من تو هر تاپیکی اصلا اجازه ریپ زدن رومو نداره چون حوصله بحث کردن با یه کله خرو ندارم😊😊
ممنونمم

خواهش

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

اره عزیزم تازه خواهرم زده بود زیر بغلش غده در آورد غصه چربی به خاطر اینکه جلو تعریقشو گرفته بود ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

بدون آلومینیومش وبزن 

مارکی میشناسی بدون الومینیوم از دیجی. کالا. بگیرم🥲

خواهش میکنم عزیزم از داروخونه صابون گوگرد بگیر توی حموم آخر سر بزن زیر بغلت کف کنه کفش یه دقیقه بمون ...

مرسی عزیزم 

صابون گوگرد قیمتش چنده حدودا؟