2777
2789
عنوان

این قد و وزن چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست

همش میگم ۶پک چیه😅

تو به این فکر نکن که مثل اون بشی تو تلاشتو کن که وزنتو کم کنی رژیم بگیر ورزش بکن بلخره به مرور زمان به وزن دلخواهت میرسی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیک س پک چیه برا خانوم اخه اه 

وای خیلی خوشگله به خدا باید ببینیش

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
همش میگم ۶پک چیه😅 تو به این فکر نکن که مثل اون بشی تو تلاشتو کن که وزنتو کم ک نی رژیم بگیر ورزش بک ...

😂 کلمه شو نوشتم زد غیر مجاز 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
قد خودت چنده که ۱۶۳ کوتاهه از نظرت؟

۱۷۳

درضمن من نظر خودمو گفتم ایشون نظر خواستن منم نظرمو گفتم یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم😊🌸

¡...𝑻𝒉𝒆 𝒎𝒐𝒓𝒆 𝒊𝒏𝒅𝒊𝒇𝒇𝒆𝒓𝒆𝒏𝒕, 𝒕𝒉𝒆 𝒆𝒂𝒔𝒊𝒆𝒓
قد خودت چنده که ۱۶۳ کوتاهه از نظرت؟

تا حالا فک نمی کردم کوتاهم 😐فک می کردم متوسطم

از طرف من بهش بگو جوووون  آرزوی منع همچین بدنی داشته باشم

خودم بهش میگم همیشه واقعا آرزوی‌ منم هست