چند وقت دیگه عروسی داداشمه.من به عنوان خواهر داماد چه کارهایی بایدانجام بدم.منظورم اینه ایده ونظر جدید دارین بگین
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
خنده رو باش که عروس فک نکنه داری حرص میخوری کادو خوبی بده اگ میتونی شاباش بریز رو سر عروس دوماد قشنگه . بهشون بگو اگ کمک خواستین رو من حساب کنید مثلا برا اسفند دو کردن جلو خونشون یا اینا
ب شاباش عروس کاری نداشته باش.شاباش مال خودشه هی نرو از عروس داماد پولاشونو بگیر.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
سعی کن از لحاظ لباس و آرایش خیلی خوب باشی خودتو صاحب مجلس بدون و به همه خوش آمد بگو خو ...
خواهر وسطی ام