2777
2789
عنوان

دیسک کمر درمان داره؟

419 بازدید | 14 پست

سلام عزیزانم 

کسی تجربه ای در مورد مشکل دیسک داره؟

دیسک هایی که نیاز به عمل ندارن ، درمان شدنی هستن؟؟ ‌

یا فقط کنترل میشن و مواظبت میخواد؟ 

قرص و دارو تاثیری داره؟

ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب اوزون تزریق کردم،درد ندارم الان شما هم برو انجام بده

من خسته شدم و لجم گرفت از حرفا و کارای دکترم، لاغر کردم و خیلی بهتر شدم. بنظرم چرت ترین راهکاره چون بعد یه مدت دوباره برمیگرده. درکل، طی دو سال دو دوره چند بار انجام دادم ولی هیچی بهتر از کاهش وزن نبود. به من میگفتش یا اوزون یا عمل :/

من خسته شدم و لجم گرفت از حرفا و کارای دکترم، لاغر کردم و خیلی بهتر شدم. بنظرم چرت ترین راهکاره چون ...

من سنگینی برداشتم اضافه وزن ندارم،اضافه وزن داشته باشی درمان سخته،درد تزریقت زیاد بود؟

من سنگینی برداشتم اضافه وزن ندارم،اضافه وزن داشته باشی درمان سخته،درد تزریقت زیاد بود؟

نه. البته یکم حین تزریق سوزش داره

بعضیاشونم فقط پول درمیارن ازینکار. من تو اینترنت خونده بودم تو آمریکا ممنوعه و دکترم بدش اومد وقتی که گفتم دیگه نمیخوام

به هر سمتی که بچرخه اون باسنت درد میگیره قم یه خانمی هست جا میندازه ولی من نمیتونستم برم

من چندین ماهه دردم همینه

البته با قرص و استخر خوب شدم ولی بازم تو اذیتم

باورت میشه ۵ ماه نمیتونستم بشینم فکر میکردم دیسکم پارس البته امارای هیچی معلوم نبود منم ناحیه باسنم درد میکنه سمت پهلوها 

الان خداروشکر خوبم اما نمیدونم علتو

نه. البته یکم حین تزریق سوزش داره بعضیاشونم فقط پول درمیارن ازینکار. من تو اینترنت خونده بودم تو ...

آها منم تحقیق کردم،خودمم یه مدت کار میکردم بعدم تزریق دیسک یکم سختره تزریقش بیشتره

مامان منم مشکل دیسک داشت اول که دکتر بهش گفته بود جراحی اما هم بخاطر بیهوشی هم اینکه میگفتن اگه عمل شه ممکن نتیجه مثبت باشه ریسک نکردیم 

دوستم یه کلینیک بهمون معرفی کرد که با فیزیوتراپی و تزریق اورون خداروشکر خیلی بهتر شده 

اسمش کلینیک سینوهه هست تمام روش های درمانشون غیر جراحی

پزشکاشون دارای کد وزارت بهداشت هستن

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com/

از جدیدترین و به روزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن

اگر اشتباه نکنم دو یا سه بار هم اوزون تزریق کرد برای مشکلش

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

این پیج اینستاگرامشون

اینم لینک کانال تلگرامشون که مطالب خیلی مفیدی داخلش میزارن