2777
2789
عنوان

با بچه کوچیکه میشه خونه تمیز داشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست

خجالت نکش کسی که توقع داره باید خجالت بکشه سعی کن دکوری کمتر داشته باشی مثل گلدون و گل مصنوعی و مجسم ه و...یادشون بده فقط تواتاق خودشون اسباب بازی بریزن شستن سرویسارو هم یادشون بده برای غذا روفرشی بنداز بزار راحت غذا بخورن یادشون بده جمع کنن

راز موفقیتت و‌بگو

راز موفقيتم سخت گرفتن به خودم بود

از هر فرصتى براى تميز كارى استفاده مى كردم

صبح زودتر بلند مى شدم

شب ديرتر مى خوابيدم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشونه  من دخترم ده ماهشه دوباره باردارم فعلاخوبه خونه ام تمیزه نمیدونم به اومدن دومی چی م ...

بذار بزرگ بشه انقد همه چی و میریزن و می پاشن اول از همه میرن سراغ کابینت و کمد و کشو

از خودت توقع خونه تمیز نداشته باش هم داغون میشی هم به بچه هات فشار میاری کسی که از خونه بهم ریخته شما تعجب کنه یا سرزده و بی دعوت بیاد آدم بیشعوریه

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
چندسالشونه  من دخترم ده ماهشه دوباره باردارم فعلاخوبه خونه ام تمیزه نمیدونم به اومدن دومی چی م ...

پسرم 9سالشه اون اکی دخترم که چهارسالشه خیلی شیطون .دختر کوچیکم هم 11ماهشه اونم خیلی وابسته یکسره بغلمه🥺

باید بچه هاتو بفرستی توی اتاق بازی کنن  یه سالن و آشپزخونه رو تمیز نگه دار

افرین ما هم تو یه اتاق میشینیم اونجا هم اشپر خونه کثیف دارم دیگه همیشه پذیرایی اینا پاکه ولی خودمم وسواسم هی جمع میکنم و ریخته میشه قشنگ روزی دوبار جارو برقی میزنم 

خونه ای ک بچه کوچیک توش باشه تمیز باشه جای ناراحتی دارع و باید واقعا پیگیرشن برا درمان چون یا مادر خونه وسواس یابچه ی خونه مریض 

حالا ک شما سه تاداری چه خجالتی واقعا خداروشکر کمامانشون همراهشونه و بچه ها سلامتن 

مامان ها تا کی میخاین رو این افکار بمونین خوشگل ها هر خونه ای ممکن یه روزایی تمیز نباشه حالا ممکن اون خونه بچه داشته باشه یامریض یادورازجون همه داغدارباشن اگردرک متقابل باشه نگاه های سنگین برداشته شه همه مامان ها اینو جابندازن دیگه یسری ها دچار این ناراحتی ها خجالت ها نمیشن ی تابلو جلو درتون بزنین این خونه توش وروجک دارع ازدیدن تمام صحنه ها لذت ببرین  

مامانای خوشگل من نمیگم کثیف باشین اما خودتون ازار ندین مدام دنبال تمیزکاری نباشین این روزا میگذرع بچه ها بزرگ میشن دیگه نه لک میوفته جایی نه بهم ریختگی اما شما چیکار کردین بدن خودتون ترکوندین 

نه نامرتبی شما نه مرتبی شما قرار نیس تو زندگی بقیه تاثیربزارع یاشمارواز دور مسابقات جهانی حذف کنه 

زندگی کنین بزارین بقیه هم زندگی کنن از زندگی کردن لذت ببرین نه اینکه فقط بگذرونین

اینطوری خودت داغون نشدی؟ 

نه خب

من از تميز نبودن و بهم ريختگى بيشتر داغون ميشم

طورى كه اصلا نمى تونم تمركز كنم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…