2777
2789
عنوان

اگه برگردین ب عقب دوباره با همسرتون ازدواج میکنین ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ازدواج مثل قرارداد میمونه ،هر سال سرموعدش باید بشینی ببینی ایا میخای بازم یکسال دیگه این قرارداد رو تمدید کنی یا نه✋

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
میگن ازدواج مثل قرارداد میمونه ،هر سال سرموعدش باید بشینی ببینی ایا میخای بازم یکسال دیگه این قراردا ...

اما تو ایران با یه عقد میبندنش گردن طرف باید روزی هزار بار بگه غلط کردم و تازه نجاتم پیدا نکنه

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
مواظب باش چون این زگیل تناسلی زیاد شده حتی با ک.ندوم هم ویروسی میشی  تا جایی ک میتونی باهاش را ...

نکبت،نمیشه ک رابطه نگیرم فعلا متاسفااااااانه بخاطر بچه هام زنشم و هرروزم پولشو نداره بره پیش بقیه و میاد پیش من آشغالها کصافت

نه با اینکه خیلی عاشقشم و مرد خوبیه ولی چون خیلی سختی کشیدیم تو زندگیمون و با مخالفت خانواده مواجه شدیم و بدون هیچی زنش شدم و مخالفت محض خانوادم و ناله و نفریناشون و اینکه الان هوو دارم و ۳ تا بچه ناتنی ،آرزو میکنم کاش روزی ک آشنا شدیم کلا نابود شه و هیچ وقت باهاش آشنا نمی‌شدم 

الحمدلله الذی بنعمته تتم الصالحات