2777
2789
عنوان

سیب زمینی نفخ میاره؟؟

14920 بازدید | 19 پست

یک هفته اس زایمان کردم

موندم سیب زمینی نفاخه یانه؟؟نی نی دلدرد نمیشه اگ بخورم؟؟

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

زایمانت چجوری بود طبیعی یا سز 

میشه تجربه تو بگی 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمش مبارک باشه ایشالا 

عزیزم هم سرده هم نفاخ سردیش برای خودت ک تازه زایمان کردی و نفخش برای نینی خوب نیس 

ابمیوه . اب . شیرافزا از داروخونه بگیر . ابگوشت اینا همگی شیرو زیاد میکنن

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

زایمانت چجوری بود طبیعی یا سز  میشه تجربه تو بگی

سزارین بودم 

اولش که تو بیمارستان بودم با کمک پمپ درد و مسکن خیلی خوب بودم دردم خیلی کم بود بیشتر کمردرد داشتم بخاطر آمپول بی حسی ک تو‌کمرم زدم

شکمم ک فشار دادن چون تحت تاثیر مسکن بودم دردی نداشتم چندان

بعد ک اومدم خونه هم خوب بودم از روز سوم اثر مسکن رفت درد گرفتم و فکر کردم بخیه هام عفونت کردن ک اشتباه میکردم رفتم مطب ماما سرم تقویتی و مسکن زدم خوب شدم الانم خداروشکر خوبم فقط ی کم فعالیت کنم کمردرد میگیرم خیلی....درضمن من خیلی سوسولم و خیلی تحمل دردم کمه و از کاه کوه میسازم الان ک نگاه می کنم سزارین خوب بوده برام....

من فقط ورم شدید کردم ک از دیروز می بینم ۸۰درصد ورمم رفته اولش خیلی نگران ورم هام بودم

ابگوشت بدون نخود بپز بزارخوب نرم بشه بخور ابشوزیادبخور دوروز درهفته درست کن بخور.رازیانه ازداروخونه ...

بدون نخود یعنی چه‌جوری؟؟دستورشو میکی

قدمش مبارک باشه ایشالا  عزیزم هم سرده هم نفاخ سردیش برای خودت ک تازه زایمان کردی و نفخش برا ...

ممنون‌سردی مجبورم بخورم بخاطر زردی نی نی...پس نفخ میاره نخورم...موندم چی بخورم 

سزارین بودم  اولش که تو بیمارستان بودم با کمک پمپ درد و مسکن خیلی خوب بودم دردم خیلی کم بود بی ...

اوکی ممنون از تجربه ات ک در اختیارم گذاشتی 

❤️❤️❤️

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
چیزای که سرده نخور .میوه های گرم بخور انجیر سیب اینچیزا .غذاهایی که نفغ دارن نخور لوبیا نخود ماکارون ...

نی نی زردی داره میگن باید خنکی بخورم

من سیبزمینی سرخکرده میخورم دلدرد نداره البته بچه ها با هم فرق میکنن بعضی ها میگن ماکارونی دلدرد می ...

من ابپزی میخاستم بخورم