2777
2789
عنوان

تا حالا رفتین سراغ تاپیکای قدیمیتون؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 19 پست
من هیچوقت اینجا از مشکلاتم نگفتم ولی تاپیکهای قبلیمو میبینم حس بدی میگیرم

ممچن از تلخی هم گفتم ولی اصلا حس بدی نگرفتم، هر کسی یجوره ولی به این فکر کن که هر حالی که بودی دووم آوردی و موندی

God help me to be strong enough not to lie to myself 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میبگذره عزیزم ، به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ، غم نیز میگذرد.... اگر دلت خواست دردل کن همراهی کنی ...

مشکل من اینه که خونمون با مادرشوهرم اینا پیش همه حتی راهمون هم یکیه چندساله ازدواج کردم اکثرمشکلاتمون بخاطرهمین نزدیک بودنه بوجود اومده شرایط ازاینجارفتن روهم نداریم😔

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات💕
مشکل من اینه که خونمون با مادرشوهرم اینا پیش همه حتی راهمون هم یکیه چندساله ازدواج کردم اکثرمشکلاتمو ...

ععزیزم من خودم ۴ سال با مادرشوهر و دوتا برادر شوهر مجردم تو یه خونه زندگی کردم. می‌دونم شرایطت سخته چون تو بدترش بودم، اگر بتونی تو خودت پذیرش و ظرفیت رو ببری بالا بهت راحتتر میگذره ، تصور کن یه ستونی وسط پذیرایی خونه هست که فضای خونه رو گرفته، اگر نباشه سقف میاد پایین؛ تو این موقعیت یا میتونی هر روز از اینکه یه ستون وسط پذیرایی داری حرص بخوری و به بنا و معمار فحش بدی و داغون بشی یا میتونی اون ستون رو با سلیقه تزیین کنی و دکوراسیون خونه‌ت رو با همون تطبیق بدی.

مشکل من اینه که خونمون با مادرشوهرم اینا پیش همه حتی راهمون هم یکیه چندساله ازدواج کردم اکثرمشکلاتمو ...

اگر به این فکر کنی که خودت نمی‌خوای از اونجا بری و همسرت پسر اون خانواده‌اس و حساسیت‌های موجود طبیعیه و خودت توانایی مدیریتش رو داری و حتی به این فکر کنی آدمها چقدر ارزش دارد که بخاطرشون بخوای ناراحت یا خوشحال باشی اوضاع بهتر میشه. من نمی‌دونم دقیقا مشکلات چیه ولی خودم بعد از کلی خودخوری و اعصاب داغونی متوجه شدم بهترین راه در برابر همه از  جمله خانواده همسر سکوته، سکوت کلی از راههای دخالت و بحث رو می‌بنده