2777
2789
عنوان

قرص بزرگ کننده سینه ی لحظه بیایننن لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 36338 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم  کلن جزو دسته مواد هایی ک استروژن زیاد میکنه دور از جون این جمع گاودارها هم به گاو ...

ببخشید ها میپرسم این سوال رو .. چند سایز تغییر کرد؟ برا من کوچیکه یعنی از متوسط کمتره شوهرمم هی ایراد میگیره چون خودش هیکل بزرگ دوس داره:(

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤

اگه فکر میکنی قرص شعور داره ومیره خودش توسینه بافت چربی تولید میکنه بخور ژنتیک تو اینجوریه توحالت چاقی سینه هم چاق ولی لاغر بشی خوب بافت چربی از اونجا هم کم میشه وسایزش کوچیک بعضی ها هم لاغری ولی سینه بزرگ دارن که اونم به خاطر ژنشون اگه واقعا میخوای سایزش خوب بشه تنها راهش پروتز 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ببخشید ها میپرسم این سوال رو .. چند سایز تغییر کرد؟ برا من کوچیکه یعنی از متوسط کمتره شوهرمم هی ایرا ...

عزیزم سایز ۶۰ نمیکنه ۸۵ 

ولی خب میتونه به ۷۰ برسونه 

اونم به شرطی ک زیاد مصرف کنید 

همینطوری ک تو خونه راه میرید مشت مشت بخورید

ببخشید ها میپرسم این سوال رو .. چند سایز تغییر کرد؟ برا من کوچیکه یعنی از متوسط کمتره شوهرمم هی ایرا ...

نسبت به اون چیزی ک هستین پربار تر و بزرگتر میکنه

نسبت به خود قبلیتون

آجیل فروشی ها و شیرینی فروشی ها هم دارن

۱۶۰ ۵۰

عزیزم یکم باید چاق بشی . بعدش باید پارالل کار کنی ولی پاهاتو از زانو خم کنی به ط ف شکمت اونجوری  بری . روزی سه نوبت هر نوبت ۱۲ مورد انجام بدی باس ن در میاری

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.

بعد بافت سینه خانوما برعکس آقایون چربیه 

باید یکمم چاق شین سینه هاتون بزرگ تر میشه 

ربطی به ورزش اینا نداره ک بخای وزنه بزنی مث مردا

عزیزم سایز ۶۰ نمیکنه ۸۵  ولی خب میتونه به ۷۰ برسونه  اونم به شرطی ک زیاد مصرف کنید  ...

مصرف یادش مضر نیس؟ 

تو رو خدا اگه چشت به امضام خورد یه صلوات برا سلامتی نی نی تو دلم بفرس🌼و یه صلوات برای تکمیل شدن خونم❤
نسبت به اون چیزی ک هستین پربار تر و بزرگتر میکنه نسبت به خود قبلیتون آجیل فروشی ها و شیرینی فروشی ...

مرسی عزیز. اره خوشمزه هم هست..بخشیدا سوال زیاد میپرسم تو چند مدت نتیجع میده؟

بعد بافت سینه خانوما برعکس آقایون چربیه  باید یکمم چاق شین سینه هاتون بزرگ تر میشه  ربطی ...

همییین مشکل بزرگ منم چاق نشدن هست😂😂وای خدا هیچی تاثیر نداره