2777
2789
عزیزم حتما به کسی که سرکتاب باز میکنه مراجعه کن
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ربط داره. منم طلسم شده بودم. خیلی شوهرمو دوست داشتم بعد یهو ازش متنفر شدم. اینقدر خواب بد میدیدم ک نگو. تا فهمیدم یه نفر دعا نوشته بود واسمون
میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤
من یه بار روی حوله های کناریم دوتا جای دست که خونی بود دیدم البته خونابه بود دادم مامانم شست سریع هم جاش پاک شد منم حوله هارو انداختم دور حتی یکبارم ازشون استفاده نکرده بودم
حتما طلسمت کردن
این خط این نشان دلت برای هیچکس به اندازه من تنگ نخواهد شد . . . برای نگاه کردنم . . . بوسیدنم . . . خندیدنم . . . و برای تمام لحظه هایی که در کنارم داشتی. . . بگذریم عزیزم سلام مرا به روزهای گرم برسان . . . راستی روی خوش غیرت را ببوس . . . به غرورت بگو:بهای قامت بلندش تنهاییست . . . دلتنگی هایمن هم بلند بلند سلام میرساند . . . وعده دیدار ما باشید راس ساعت پشیمانی . . .!
سودا رفتم سرکتاب برداشتم خیلی قرآن خوندم. حتی اون زنه دعا نویسه هم واسم خیلی قرآن میخوند. من دیوونه شده بودم باورت میشه؟ تو خواب جیغای بنفش میکشیدم. با قرآن خوندن خوب شدم. خودتو ب خدا نزدیکتر کن
میشه واسه حل مشکلم یه صلوات بفرستید❤