2777
2789
کتاب و بخون چون سوال های عجیب و غریب میاد

اوهوم خیلی استرس دارم برای این آزمون تستی چون ی بار دوره بچه گانه دوزی رفتم نمونه سوال خوندم رفتم آزمون بدم هیچ کدوم از اونا نیومده بود یا من خوب نخونده بودم🙁😂

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهوم خیلی استرس دارم برای این آزمون تستی چون ی بار دوره بچه گانه دوزی رفتم نمونه سوال خوندم رفتم آز ...

قبول شدی؟من فردا دارم هیچی نخوندم 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
اوهوم خیلی استرس دارم برای این آزمون تستی چون ی بار دوره بچه گانه دوزی رفتم نمونه سوال خوندم رفتم آز ...

توروخدا بیا راهنماییم کن 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
توروخدا بیا راهنماییم کن 

سلام عزیزم ن من امتحان نداشتم تاپیک زدم کسایی ک رفتن آزمون دادن راهنمایی کنن برای ۴ ۵ ماه دیگه س

استرس نداشته اگر آزمون ک دادی ایشالله قبول شدی

ولی گفتی نخوندم اشتباه کردی دیگه😬😬یدونه کتاب میده خوده آموزشگاه اونو باید بخونی قشنگ نمره ی ازمونت خوب باشه بعدشم ک عملیه 

ازمونتو دادی؟چطور بود؟

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
سلام عزیزم ن من امتحان نداشتم تاپیک زدم کسایی ک رفتن آزمون دادن راهنمایی کنن برای ۴ ۵ ماه دیگه س اس ...

😍😍فدات گلی ۸۰شدم از ۱۰۰ اره صبح امتحان دادم 

خوندی یانه؟ سوالا چطور بود سخت اسون🤔

اره ابجی اون روز تا صبحش خوندم کتاب نداشتم فقط عکس گرفته بودم ازصفحه ها حدود ۷۰وخرده ای خودم بلدبودم اونا دوتا سوال برام‌گفتن اسون بود مال من ازمون انلاین خیلی کمکم کرد همین که تو گوگل هست خودشون اونجا به بچه ها کمک کردن 

من یه دورم کتابو نخونده بودم اون شب یبار با دقت تستارو خوندم صبحش روزنامه وار تستارو نگا کردم مهم فقط تستاس درسنامه مهم نیس چیزی نداره