2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خیلی بده 

چرا عزیزم خب امکان داره بخاطر اقدام پریود عقب افتاده باشه امکان داره باردار باشی معلوم نمیشه باید صبر کنی فقط ولی اگه هم باردار نباشی زیاد حساس نباش هر چقدر حساس باشی همون قدر دیر میشه ریلکس راحت زندگیتو بکن خودش میشه زیاد به این علائم ها دقت نکن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چرا عزیزم خب امکان داره بخاطر اقدام پریود عقب افتاده باشه امکان داره باردار باشی معلوم نمیشه باید صب ...

نمیدونم والا 

درست میگین ولی خب خیلی سخته بهش فکر نکنم

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
نمیدونم والا  درست میگین ولی خب خیلی سخته بهش فکر نکنم

والله بچه و بارداری همچین راحت نیست ها از دوران استراحتت نهایت استفاده رو بکن که بعدش هیج وقتی نخواهی داشت حتی دستشویی هم نمی تونی بری 😁منم مثل تو بودم انقدر ناراحت میشدم نمیشه ۳ ماه اقدام داشتیم همش میگفتم زود بشه بعدش دیدم به جا ناراحتی باید از لحاظات استراحتش استفاده میکردم😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والله بچه و بارداری همچین راحت نیست ها از دوران استراحتت نهایت استفاده رو بکن که بعدش هیج وقتی نخواه ...

بارداری؟؟

برای گرفتن دست هایت لحظه شماری میکنیم فرشته کوچک ما
بارداری؟؟

یه پسر ۱۵ ماهه دارم و ۱۰ هفته هم باردارم😑