2777
2789
عنوان

به کمک احتیاج دارم

107 بازدید | 8 پست

خیلی مشکل دارم تودانشگاه ازنظراجتماعی

فک میکنم اگه مثلادونفرباهم حرف میزنن برم پیششون باشون گرم بگیرم توحریمشون واردشدم

یه چیزدیگه هم هس مثلاانقدرتوخونه بودم وبیرون نرفتم

مثلاجواب قربونت نمیدونم چی بدم 

خیلی اجتماعی بودم قبلاباهمه گرم میگرفتم ولی چون برچسب فضولوبچه بم میزدم کلاتغیرکردم

نمیدونم چشامون بچه هااحساس میکنم شخصیت بدی دارم

بایکی ازهم اتاقیام اشناشدم خیلی باهم صمیمی شدیم 

بعددوروزبراش جاگرفتم یه روزردیف اول بعدبه یه بهونه الکی رف دو

روزبعدش ردیف دوبراش گرفتم رفت سه

باخودم مشکل نداره ها

احساس میکنم چون فقط براش مهم اینه که بچه هاتصورخوب ازش داشته باشن اینجوری گذاشتمورف😑

جلوکناریم خیط شدم چون گفته بودم که براش جاگرفتم

ببین یه اخلاقی که دارم باهمین حرکت اززندگیم حذفش میکنم

ولی میخوام ببینم ایامن تقصیری دارم؟

تاپیک مانکن های زیبا عضو گروه نارنجی          وزن فعلی:65.7             هدف:50
بنظرم لازم نیس براشون جا بگیری خیلیا اینجورین که هرچی بیشتر بری سمتشون بیشتر ازت فاصله میگیرن

آخه مشکل اجتماعی داشتم گفتم شایدبتونه کمکم کنه 

مثلااین ترسم ازتواجتماع رفتن بریزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم مث تو بودم.هرجا میرم یکی دوجین آدم همراهمه .به خودت فکر کن و باخودت عشق کن.فقط یدونه رفیق کف ...

نمیتونی حسم درک کنی واقعا

همه چیزدارم

همیشه همین حسوداشتم

احساس می‌کردم اطرافیانم ازم متنفرن

سلام عزیزم 

واقعا درکت میکنم.چون خودم هم این حس رو تجربه کردم.

فکر میکنم درسهای استاد شجاعی خیلی میتونه کمکت کنه، 

به من که خیلی کمک کرد. خدا رو شکر 

کانالشون رو داری؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
نمیتونی حسم درک کنی واقعا همه چیزدارم همیشه همین حسوداشتم احساس می‌کردم اطرافیانم ازم متنفرن

قبلا منم همینجوری بودم ولی الان و با این تجربیات میفهمم ک حال دلت فقط باید با خودت خوب باشه ن بادیگران. اگ دوس داری اجتماعی باشی فقط کافیه خیلی آروم و مهربانانه وارد یه جمع دوستانه بشی .وسعی کن زیادازحد بهشون محبت و توجه و امکانات ندی فقط سعی کن مث خودشون رفتار کنی عزیز دلم .فقط اولش یکم برات سخته بعدا راه میفتی عزیزم

سلام عزیزم  واقعا درکت میکنم.چون خودم هم این حس رو تجربه کردم. فکر میکنم درسهای استاد شجاعی خ ...

نه میفرستی برام

نه میفرستی برام

عزیزم چه پیام رسان هایی داری؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂